Writing Wednesday. Maar dan anders..

Writing Wednesday. Maar dan anders..

Vandaag geen geheel geschreven artikel van mij zoals je op de woensdag gewend bent, maar een video! Op S I S A heb ik het vandaag over bovenstaande quote.

In een eerder artikel heb ik het hier al eens over gehad, maar ik licht in deze video toe wat ik bedoel. En weet je wat: ik denk dat we hier nog wel even over door kunnen gaan…

Related Stories

1 Comment

  • 5 jaar ago

    Dit is heel herkenbaar.. Ik heb het zelf ook ervaren.. Toen ik niet meer het enige niet witte meisje was op kantoor, had ik ergens het gevoel dat ik me meer moest bewijzen… Een soort strijd in mijn hoofd haha. Super onnodig want idd, wat voor jou is, is voor jou. Leuk dat jullie dit soort dingen aankaarten. Ik ben fan van de sisa’s. Jullie hebben er een abonnee bij 😉

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You