Workshop | Embrace your curls door Samantha Pollack

Workshop | Embrace your curls door Samantha Pollack

Workshop | Embrace your curls door Samantha Pollack

Embrace Your Curls Pearl Event 2014
Vorig jaar was daar Amerikaanse YouTuber Taren Guy, maar dit jaar is er onze eigen Samantha Pollack bekend van haar YouTube kanaal J’AdoreMyCurls!
Ik heb het natuurlijk over het Pearl Event dat dit op 25 en 26 oktober plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. Net als vorig jaar zullen er verschillende stands staan en valt er ook veel te beleven. Waaronder dus de workshop ‘Embrace Your Curls’, gegeven door Samantha herself.
Wat je kan verwachten?
Well.. zoals de titel al zegt, het is een moment om je prachtige haar te omarmen. Gedurende haar hair journey is Samantha tegen veel dingen aangelopen, maar ze heeft ook veel geleerd. En tijdens de workshop ga je er met haar, maar ook juist met elkaar over in gesprek. Want let’s be honest, als er een ding is waar wij in onze community van houden om over te praten, is het wel ons krullende haar. Ik reken kroeshaar ook onder kroeshaar overigens…
asss
De workshop Embrace Your Curls is geheel gratis tijdens het Pearl Event. Je moet je echter wel van te voren inschrijven om teleurstelling te voorkomen. Dat kan door een e-mail te sturen naar info@pearlevent met daarin je naam en vermelding van de dag dat je de workshop wil volgen. Op zowel zaterdag als op zondag wordt de workshop van 11.30 uur – 13.00 uur gegeven.
En, zoals Samantha zelf zegt: “Mensen zeggen weleens ‘Hair is just hair’. Voor mij is haar niet alleen haar. Ik heb veel moeten doorstaan om mijn haar te krijgen hoe het nu is. Vervelende opmerkingen, rare blikken, straighten, haar beschadiging en de big chop.”
En ik zou het niet meer met haar eens kunnen zijn. It’s not just hair.
Zie ik jou op een van de workshop dagen? Misschien tot dan!
Soso lobi, x Rowan

Gerelateerde verhalen

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More