Wanneer ga je weer sporten, Row?

Wanneer ga je weer sporten, Row?

Wanneer ga je weer sporten, Row?

writing wednesdays coverWanneer ik dus weer ga sporten… Een duidelijkere, doch subtiele opmerking bestaat bijna niet. Door verschillende mensen is ‘ie ook al gemaakt. En ik heb de hint begrepen, hoor mensen. Ik moet weer gaan sporten. Vroeger was ik immers altijd die Sporty Spice. Al was ik vaak the only brown girl, dus dan krijg je die rol al snel toebedeeld.

Maar goed, ook ik mis mijn gespierde platte buik en mijn redelijk gespierde armen. Maar dat is natuurlijk niet het enige waar het om draait. Het is vooral belangrijk dat ik me gezond voel en lekker in mijn vel zit. Steeds vaker merk ik namelijk dat ik eerder buiten adem ben dan ooit tevoren. Dus er moet echt iets gebeuren. Ik vind de sportschool alleen vreselijk en een teamsport vind ik wel leuk, maar daar kan ik me niet aan vastleggen, omdat ik onregelmatig werk. Dus wat kan ik dan gaan doen…

Ik heb besloten dat het yoga gaat worden. Dat is nou niet bepaald een teamsport, maar wel een group effort, je bent voor bepaalde tijd met elkaar in één ruimte, zit in elkaars energie, en het is bevorderlijk voor lichaam en geest. Dus de best of both worlds!

Buiten het bewegen om – ik fiets nu ook elke dag in plaats van het ov te gebruiken – ga ik ook gezonder eten. Ik ben namelijk een enorme zoetekauw. Geef mij maar een pakje koekjes boven een zak chips of 3 scheppen suiker in mijn havermout (oeps!). Ik heb nogal wat ongezonde eetgewoontes waar ik vanaf wil. En de komende tijd ga ik proberen (promise) daarmee te stoppen.

Of ik ga clean eaten en aan de hele green smoothie gang/chiazaden/gojibessen trend mee ga doen betwijfel ik, maar dat het er hier vanaf nu er allemaal wat gezonder aan toe zal gaan, is een feit.

Dus ik sta open voor alle tips en tricks die jij voor me hebt. Bring it on!

Soso lobi, x Rowan

 

Gerelateerde verhalen

8 Comments

 • 9 jaar ago

  Haha verschrikkelijk als mensen je hints geven, been there done that! Wat ik doe is doelen opschrijven, ik ben er heilig van overtuigd dat het beter werkt als je iets op papier hebt staan. Also, begin je dag met een heerlijke smoothie, dan ben je meteen goed begonnen! Goodluck girl!

  • 9 jaar ago

   Ja..Die smoothie aan het begin van de dag doet inderdaad wonderen. Ik ga je advies opvolgen 🙂

 • Grace
  9 jaar ago

  Ik vind de sportschool ook vreselijk, maar gelukkig kan je op YouTube een hoop professionele sportfilmpjes vinden! Super handig! Je hoefft je huis er niet voor uit. Ik doe altijd filmpjes van maar 20 min per dag, dat is meeer dan zat. Tips: 30 day shred (Jillian Michaels), ExerciseTv, Fitness Blender. Genoeg keuze!! HIIT oefeningen (High Intensity Interval Training) zijn super goed, daar haal je het maximale uit in 20 minuten. Meid.. net zoals met
  haar: YouTube us your best friend! Haha.

  Succes!

  • 9 jaar ago

   Hahaha! YouTube really is my best friend lately! Ik heb vaker van die 30 day shred gehoord. Ik ga het eens opzoeken denk ik..

 • 9 jaar ago

  Ik deed voor mijn opleiding ook aan zwangerschapsyoga ik was dan niet zwanger maar vond het heerlijk. Ik voelde me extra fit na elke sessie. Maar nu sport k wel in de sportschool en loop ik elke ochtend zeker 30 min buiten, heerlijk. Ik geniet nog van mijn eten maar dan anders, gewoon gezonder maar nog steeds lekker. Mijn tip is gewoon elke ochtend een smoothie met bevroren of vers fruit met water of magere sojamelk. Succes Roow<3

  • 9 jaar ago

   Yes, de smoothie gaat het worden denk ik. Thank you, dear!

 • 9 jaar ago

  Hahaha die opmerkingen krijg ik ook, maar daardoor verdwijnt mijn motivatie. Ik ben heel koppig en als iemand zegt dat ik iets MOET doen ga ik het juist niet doen. Heel veel succes, yoga klinkt wel goed (voor zover het kan), wilde een keer eraan beginnen maar uiteindelijk niet gedaan.

 • 9 jaar ago

  Dat herken ik! Ik ben soms ook best wel een beetje koppig, haha! Maar dit keer ga ik echt luisteren en bepaalde adviezen opvolgen 😉

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More