To New Beginnings!

To New Beginnings!

collage RowanBlijd

Het heeft even mogen duren, maar mijn nieuwe blog is er! Hoewel ik Roodjerow.nl zag als mijn eigen blog plekje, had ik sterk het gevoel dat het niet de plek was waar ik alles kwijt kon. Op RowanBlijd.nl denk ik dat wel te kunnen. Alles wat ik wil. Vandaar mijn nieuwe url.

Na de klik lees je meer…

RowanBlijd.nl, it’s differentMaar het is mijn naam. Roodjerow.nl was een samenvoeging van mijn bijnamen en het voelde vertrouwd. Soms moet je echter uit die comfort zone stappen en nieuwe dingen proberen. Dus ik presenteer: RowanBlijd.nl!

Op mijn vernieuwde site zul je nog steeds haar & beauty artikelen tegenkomen. Ik wil het echter meer gaan hebben over andere dingen die mij bezighouden. Dingen in de liefde, vriendschappen. Gewoon, de dingen van het leven.

Ik heb een liefde voor lifestyle. De black lifestyle, zoals Tewatha zou zeggen., en de maatschappelijke kanten ervan. Dat wil ik meer laten terugkomen on the blog.

Zie deze vernieuwing als een nieuw begin. Een nieuw kindje dat is geboren.. Ik zal haar with care behandelen en ervoor zorgen dat de kwaliteit is om over naar huis te schrijven. Dat kost me wel tijd overigens. En hoewel ik werk naar structuur (in mijn leven en online) kan het voorkomen dat ik onregelmatig post. Maar hey, daar tegenover zet ik wel kwalitatief mooie artikelen en video’s. 🙂

Overigens wilde ik niet volledig afstand doen van Roodjerow.nl. De artikelen en video’s die daarop stonden kun je dus nog gewoon terugvinden op RowanBlijd.nl. Ah, memories…

I really hope you will enjoy my new blog! En laat me ook vooral weten hoe je het vindt.

Soso lobi, x Rowan

Gerelateerde verhalen

3 Comments

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More