Friends with benefits of toch een relatie?

Friends with benefits of toch een relatie?

Friends with benefits of toch een relatie?

friends-with-benefits-1024x598

Heb je nu een relatie of niet? Steeds vaker ligt dat in het midden. En kan het beide partijen niet veel schelen. Eens was er een tijd dat het de man niet veel kon schelen, maar steeds vaker hebben vrouwen ook behoefte aan friends with benefits-achtige relaties. Aankomende zondag verschijnt hier een video over op het S I S A kanaal (abonneren is gratis!). En hieronder alvast een voorproefje over het onderwerp van S I S A’s own, Christel…

Ik praat er niet graag over.. Maar aan de andere kant is het naïef als we met z’n alleen  de  kop in het zand steken en doen alsof het niet gebeurt!! Dit is dus zo een onderwerp waar ik heel serieus over zal schrijven.  Ik heb namelijk het gevoel dat mijn vriendin is gevallen voor de verkeerde man. Ik geef om haar en gun haar een man die haar respecteert en liefheeft. En natuurlijk gun ik  jou dat ook, we zijn tenslotte zusters oke?! Laten we gewoon verdergaan voordat ik al te sentimenteel ga doen…

Als je nu nieuwsgierig bent, dan heb ik de goeie introductie voor dit onderwerp gekozen. Van SISA tot sisa lets talk!

Een relatie hebben met een persoon waarvan je weet dat er geen toekomst zal zijn. Je kent het wel… Het weer is koud, je bent eenzaam of je mist bepaalde aandacht. Wat je beweegreden ook kan zijn, het komt er uiteindelijk op neer dat je behoefte hebt aan een warm lichaam. Ook wij vrouwen hebben naast shoppen bepaalde wensen, aldus mijn vriendin Anita.

Afgelopen zaterdag werd ik gebeld door Anita. Ze kwam namelijk tot de ontdekking dat ze gevoelens heeft ontwikkeld voor de man met wie ze een intieme relatie heeft. Aangezien ze elkaar al 8 maanden kennen ging ze er stiekem vanuit dat die gevoelens wederzijds waren.  Weetje ik heb Anita zo vaak nog gezegd ‘’ Niet omdat jullie seks hebben, betekent het dat er sprake is van een relatie’’.  Anyways, laat me niet te voorbarig zijn… lees gewoon verder, dan snap je wel wat ik bedoel (en als ik dit artikel af wil krijgen dan moet ik effe kalmeren)……….”

Wil je nu meer lezen over Christels vriendin Anita en wat Christel er nog meer over te zeggen heeft? Lees dan verder op de S I S A website. En remember, aanstaande zondag verschijnt de video op het S I S A kanaal.

Soso lobi, x Rowan

Gerelateerde verhalen

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More