OMG, het is een vlog!

OMG, het is een vlog!

Zalm in CannesDeze zomer wilde ik er even tussen uit en dat deed ik door naar Nice te gaan met een vriendin. We hebben daar het één en ander beleefd en ik heb dat vastgelegd. In eerste instantie was het voor de fun, maar uiteindelijk hebben we besloten om het te publiceren. Voor jou.

Enjoy de vlog en tot de volgende keer.

xo Rowan

Gerelateerde verhalen

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More