Mooie momenten | #1

Mooie momenten | #1

Het is alweer maandag, de week is voorbij gevlogen. Ik vind het leuk om je mee te nemen tijdens de mooie momenten van het/mijn leven. Kijk je mee naar de afgelopen week?

Om je een beetje mee te nemen in mijn leven leg ik elke week door middel van foto’s vast wat ik allemaal heb gedaan. In mijn foto diary.

Maandag

 photo Dag 1 diary_zpsdbqig4bq.jpg
Op maandag heb ik de hele dag college tot in de avond. Dus we beginnen de dag goed met banaan-ei pancakes. In de bus, haha. Ik vertrok wat laat uit huis en moest toch echt eten. Sorry mensen in de bus!

Op zondag probeer ik altijd mijn haar te doen, en op maandag zit het vaak dan nog in twists (links), maar ik wisselde die twists al snel in voor de losse bos rechts.

 photo twist collage_zpstbbgrsnp.jpg

Op de universiteit kom ik bovenstaande poster tegen. Maybe doe ik er iets mee… Maybe not.. Sporten en ik hebben momenteel een haat liefde verhouding. Aargh!

Dinsdag

Best lekker werken zo in de studeerkamer. Ik heb er een beetje opgeruimd. Deze quote kreeg ik van mijn schoonzus. Nog wel even een grotere lijst voor fixen.

 photo dag 2 diary_zps3qrelosx.jpg

Woensdag

Ik werk en studeer thuis en weet er nog een selfie (boven) tussen te krijgen. Ken je dat? Dat je vindt dat je er goed uitziet en dat wil vastleggen. Ik deel het 9 van de 10 keer niet met de wereld, maar soms vind ik dat het gezien mag worden. Ik denk dat een wetenschappelijk onderzoek naar selfies best interessant zou zijn. Hoe denk jij over selfies?

Tussen het werken en studeren (en selfies maken) door kijk ik soms YouTube video’s. Dit keer keek ik naar Tyme The Infamous (zie collage boven). De eerste keer dat ik een video van haar zag kon ik bijna niet geloven wat ik zag. Het verschil tussen haar gezicht zonder make-up en met make-up is gigantisch. Impressive! 

Donderdag

Weer college tijd! Gelukkig heb ik maar 1 college en kan ik daarna naar huis. Wanttt…. Het is vanavond Vogue’s Fashion Night Out! Dit had ik aan minus de bloemenkrans en met spijkerjasje.

 photo dag 3 diary_zps0n1pytxs.jpg

 photo 2015-09-10 09.51.14 1_zps1xneaj01.jpg
Ik was er met vriendinnetje Kitty. Heb je onze vlog al gezien?

 

Er zijn zoveel mooie mensen tijdens Vogue’s Fashion Night Out! En overal kan je wel een glas champagne scoren. Helemaal prima. In de PC Hooftstraat komen we deze foto tegen op een mooie Porsche. Ook een manier van reclame maken, haha.

 photo 2015-09-10 09.51.15 1_zpsaklxdy4b.jpg

Vrijdag

Weer een collegedag. Tijdens het douchen bedek ik mijn haar altijd. Helaas heb ik geen oversized badmuts. Dus ik maak gebruik van mijn doeken en pangi’s. Ik vond deze wel grappig staan.

Op Amsterdam Centraal meet ik met mijn nichtje en we lopen binnen bij Exki. Amsterdam Centraal is zo mooi geworden! En bij Exki hebben ze allerlei lekkers. We kiezen allebei voor dit lekkere drankje met mint, citroen en rietsuiker.

 photo dag 4 diary_zpspmi0dkdi.jpg

Zaterdag

De hele dag werken, meh. Van 12.30 uur tot 23.00 uur. Dus geen foto’s, slechts work, work, work.

Zondag

De zondag zou in het teken staan van één van de best bewaarde geheimen van Amsterdam: Backyard. Helaas is mijn partner in crime ziek en haak ik daardoor ook af. Zó zwak, haha, want er zijn genoeg anderen aanwezig die ik ken.
menthol zakdoekjes photo 20150913_202318_zpsgsz4kpo7.jpg

Maandag

Ik sluit deze week af met de maandag. Ik heb gewoon weer de hele dag college. Het regent de hele dag. En wanneer ik na school naar huis ga, kom ik kleddertje nat aan. Dus snel omkleden en me klaar maken voor de lancering van The Little Black Hair Book! Dat was een feestje om bij te mogen zijn. En fun om iedereen weer te zien!

 photo dag 5 diary_zpsaidym6gn.jpg

Hoe is jouw week tot nu toe? En wat doet het grauwe weer met je?

Tot de volgende keer!

xo Rowan

Gerelateerde verhalen

1 Comment

  • 9 jaar ago

    Hahahah, ik stond dus gewoon letterlijk achter je in de rij van de photobooth. Benay heb ik wel gesproken. JAMMER! Ik heb de Vogue Fashion Night out geskipt. Te moe van al het werken. JAMMER! Gratis champagne is altijd fijn.

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More