Favoriete producten Kroeshaar | Kroeshaar Series Afl. 2

Favoriete producten Kroeshaar | Kroeshaar Series Afl. 2

Favoriete producten Kroeshaar | Kroeshaar Series Afl. 2

[striped]1 minuut lezen + 16 min. kijkplezier[/striped]

Producten voor kroeshaar

Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering in mijn Kroeshaar Series. De eerste aflevering kun je hier bekijken. Binnenkort kun je trouwens een ander soort video bekijken op mijn kanaal. Maar daarover snel meer (ik hoop dat je ze leuk en inspirerend zult vinden!).

In deze aflevering bespreek ik mijn favoriete haarproducten voor kroeshaar met je. Wel een disclaimer: wat voor mijn haar werkt hoeft niet voor jouw haar te werken. Iedereen heeft weer andere haar’issues’  om mee om te gaan. Op dit moment is mijn haar niet zo sterk en gebruik ik mildere producten dan twee jaar geleden. Vandaar deze geupdate versie met mijn favoriete producten voor kroeshaar. De versie met mijn favoriete producten voor kroeshaar uit 2014 vind je hier. Enjoy!

[striped]Ben je trouwens al geabonneerd op mijn YouTube-kanaal? Het is helemaal GRATIS! En kan door hier te klikken.[/striped]

Soso lobi, Rowan ♥

 

Gerelateerde verhalen

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More