Column | Een ode aan de onderbroekenlijn

Column | Een ode aan de onderbroekenlijn

[striped]2 minuten lezen[/striped]

onderbroekenlijn
De onderbroekenlijn in al haar glorie zichtbaar.

Het toeval wil dat ik dat artikel al een tijdje wil schrijven en dat ik zojuist op internet een artikel voorbij zie komen over een vrouwelijke celeb en het zichtbaar zijn van haar onderbroekenlijn, ook wel granny lines genoemd. Wat is de big deal eigenlijk?

Laatst droeg ik een strakke rok en ik had geen zin om een string of zo een wielrennersbroekje te dragen. Die dingen draag ik just for the sake of : “dan ziet niemand de lijnen van mijn onderbroek”. Maar wat nu als ik voor comfort wil gaan en gewoon lekker mijn onderbroek wil dragen? Nou, dan draag je dus lekker je onderbroek! Inclusief bijbehorende lijntjes.

Ik kan me nog herinneren dat ik in één van mijn eerste YouTube video’s geen voorgevormde bh droeg en daar commentaar op kreeg. Je kon immers mijn tepels zien door mijn shirt zien drukken, oh boy! Nu ik pas echt goed nadenk over die opmerking (en soortgelijke opmerkingen), snap ik de commotie niet zo. So what, je ziet mijn tepels?! Ik kan het niet helpen dat de trend van deze tijd er één is van voorgevormde bh’s en hinderlijke strings. Een trend die er aan de ene kant is om je er ‘mooier’ uit te laten zien en andere kant je mooi te laten voelen. Al denk ik dat het tussen onze oren zit. Zo droeg ik in mijn middelbare schooltijd lang niet altijd een voorgevormde bh en het gevolg was dat ik me vrij awkward kon voelen in zo een koude gymzaal. Maar hoi, zo reageert het menselijk lichaam op kou. Als ik mijn dertienjarige zelf dat toch eens duidelijk zou kunnen maken…

[striped]Hoi, ik ben Rowan en ik vraag me af: wat vind jij van de zichtbaarheid al dan niet onzichtbaarheid van je onderbroekenlijn?

Soso lobi, Rowan[/striped]

 

Gerelateerde verhalen

1 Comment

  • 8 jaar ago

    Haha mooi verwoord. Gewoon lekker dragen waar je je comfortabel in voelt.

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More