Mijn haarproducten voor Kroeshaar || Maart 2014

Mijn haarproducten voor Kroeshaar || Maart 2014

Mijn haarproducten voor Kroeshaar || Maart 2014

Sinds vorig jaar is er het een en ander veranderd in mijn haarroutine. Wat ik allemaal gebruik, zie je in het volgende filmpje: ‘ Mijn Haarproducten voor kroeshaar 2014’. Na de klik vind je mijn ‘Haarproducten voor kroeshaar 2013’  video. Let op: ik laat je in deze filmpjes alleen zien wat ik gebruik. Hoe ik het gebruik komt in een ander filmpje aan bod.

Soso lobi, Rowan

Mijn haarproducten in 2013:

Gerelateerde verhalen

2 Comments

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More