“Mijn Haarverhaal” | De Kroeshaar Series Afl. 1

14 minuten kijken

Rowan Blijd

Een nieuwe serie op de blog: de Kroeshaar Series! Vandaag de eerste aflevering: “Mijn Haarverhaal”. Voor het geval je altijd al benieuwd bent geweest naar mijn hair story,  vertel ik je er in deze video bijna alles over. De UPs én de DOWNS. Heb je nog brandende vragen? Stel ze dan hieronder. Ik beantwoord ze graag!

Alvast wat fijne weetjes:

1. Ik heb nog nooit mijn haar gerelaxed of anderszins chemisch behandeld.
2. Mijn haar is al het grootste gedeelte van mijn leven deze lengte.
3. Ik doe niet aan haartypering. Dus ik kan je niet vertellen welke haartypes ik op mijn hoofd heb.

▷ Ben je trouwens al geabonneerd op mijn kanaal? Het is GRATIS!

1 Comment

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.