Writing Wednesdays: Every blogger has a boyfriend…

Writing Wednesdays: Every blogger has a boyfriend…

Writing Wednesdays: Every blogger has a boyfriend…

writing wednesdays cover

.. And I’m just over here like… Hoe kan dit?!

Hoe kan het toch dat bijna elke blogger aan de man lijkt te zijn? Kan iemand mij de formule even doorspelen? Haha, nee, maar even serieus.. Ik had het hier laatst over met een vriendin en we hadden een aantal bloggers even op een rijtje gezet. And what do you know? Bijna elk van de door ons opgesomde dames blijkt een mattie te hebben!

Nu ik erover nadenk, ben ik bijvoorbeeld in S I S A de enige zonder een significant other. Alhoewel, ik heb er wel een: IK ben namelijk mijn eigen liefde. Geworden moet ik zeggen. Er waren tijden dat ik het moeilijk vond alleen te zijn; dat ik zwaar kon verlangen naar een love en eigenlijk niet tevreden was in mijn eigen gezelschap. Wat ben ik blij dat ik die tijden ben gepasseerd. Ik kan nu best genieten van mijn solo bestaan, van het flirten, het geen verantwoording hoeven af te leggen en dat soort dingen.

Ze zeggen wel eens dat het uitermate belangrijk is om eerst van jezelf te houden, voordat je van een ander kan houden. En nu, nu ik eindelijk heel erg van mezelf houd, merk ik dat hier best wel wat waarheid in kan zitten. Ik zit veel lekkerder in mijn vel. En dat straal ik ook uit, althans, so I’ve heard. En zo voelt het ook wel degelijk.

 photo tumblr_n6o1vz8NCT1sfp5f8o1_500_zpscda00600.jpg

Ik maak me veel minder druk om wat mensen van me vinden of wat ze van me denken. Zolang ik maar blij ben met mezelf en me goed voel.

In den beginne voelde het voor mij ietwat onwennig; single zijn. Je moet wennen aan jezelf, kunnen opschieten met jezelf, blij zijn met jezelf. En hoe mooi dat ook klinkt, moeilijk is het wel! Een precieze aanpak van hoe je die weg bewandeld zou ik je ook niet kunnen geven, want alleen jij weet hoe je bent en hoe je echt in elkaar steekt.

Dus ik ben voor nu mijn eigen boyfriend. En ik moet zeggen, I’m loving this thing we’ve got going on….

Soso lobi,

Rowan

 

 

 

Gerelateerde verhalen

8 Comments

 • 10 jaar ago

  Mooi geschreven zeg!. Ik herken mezelf ook hierin hoor, alhoewel ik een “mattie” heb hahaha. Ik merk steeds wel dat ik het ook belangrijk vind om me eigen ikke te ontdekken. Hierbij ben ik al enige maanden geleden mee gestart. Soms is het moeilijk, omdat ik minder leuke kanten van mezelf “ontdek” maar ik ervaar het als een leerrijke periode!

  • 10 jaar ago

   Inderdaad jezelf ontdekken is prachtig en ook belangrijk!

 • simone
  10 jaar ago

  Heel herkenbaar>Inderdaad is het soms moeilijk om ” alleen ” te zijn en geen love te hebben.Maar zeer zeker ook goed om eerst van jezelf te houden.En zoals je zegt , als je happy bent met je zelf , straal je dat ook uit , en wie weet trek je met die uitstraling zo een leuke lover aan met wie ’t klikt 😉

  liefs, sim

 • Kim
  10 jaar ago

  Het was mij inderdaad ook opgevallen!

 • 10 jaar ago

  Nog een blogger zonder boyfriend and loving it! Het kan moeilijk zijn, vooral als je veel stelletjes om je heen hebt. But I won’t have you unless you’re sweeter than my solitude, and girl, my solitude feels great!

 • 9 jaar ago

  Hello!!! No boyfriend here….
  Maar ik begin me inmiddels wel zorgen te maken hoor.
  Met mijn 40 jaren ben ik erg blij met wie ik ben, maar een partner om mijn eigenaardigheden mee te delen lijkt mij ook wel gezellig!

  Ps mooi je nieuwe site

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More