Het AfroChic; Let’s talk! Evenement

Het AfroChic; Let’s talk! Evenement

Lord knows I love to talk. En ik houd van haar! En laten deze twee interesses nu samenkomen op het AfroChic evenement! In het artikel van vorige week had ik het er al even over, maar na de klik vind je meer info over dit nieuwe event…
 photo afro-chic-event-2014_zpsf829bebc.jpg

AfroChic; Let’s talk! belooft een interessant event te worden. Workshops, panels, discussies etc. En alles draait om jouw haar!

Ik weet nog dat ik eerder dit jaar bij het Luv & Learn your Hair event was in Pakhuis de Zwijger en dat het heel erg empowering voelde. Zoveel dames met geweldig haar, zoveel nieuwe mensen ontmoet, en bovendien was het geweldig georganiseerd. Ik verliet het evenement vol inspiratie en goede moed.
 photo afrochic2_zpsafa90e30.jpg

Nu is het dus weer tijd voor zo’n geweldig event. Dit keer met bloggers en celebs van eigen bodem. En juist dat is belangrijk denk ik. We zijn hier in Nederland eindelijk bezig met het vormen van een community waar we elkaar kunnen helpen, ondersteunen en dingen kunnen bespreken. Op een event als AfroChic zul je ook zeker de gelegenheid krijgen om het één en ander te vragen en te leren. Are you ready? I know I am!

Op zaterdag 31 mei van 12:00 tot 20:00 zal AfroChic plaats vinden in de prachtige hoofdtad. En bonus: er zullen ook natural heren zijn. Best bijzonder, want hoe vaak hoor je mannen nou echt praten over hun haar of gedachten over haar?

Ik hoop je te zien tijdens AfroChic: Let’s Talk! Geniet van je dag.

Soso lobi, x Rowan

Gerelateerde verhalen

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More