Video | De suiker test!

Video | De suiker test!

We zitten nu al een goed aantal dagen in 2015 en vaak blijft er dan nog weinig over van je goede voornemens. Ik heb besloten ze dit jaar geen voornemens, maar doelen te noemen en er stap voor stap naar toe te werken. Kleinere stappen naar dat grotere doel. Hoe pak jij het eigenlijk aan?

Anywho, één van mijn doelen is een gezondere levensstijl ontwikkelen (don’t we all). Gelukkig biedt Ngina de tools om dat proces te vergemakkelijken.

“Hoeveel suiker zit er eigenlijk in Fernandes?”

In deze S I S A video zie je hoe Christel en ik de ‘Suiker Test’ doen. Ngina laat Christel en mij uitzoeken in welke drankjes de meeste suikers zitten. En ik kan je vertellen dat de uitslag verrassend is. Zo zie je maar wat reclame en beeldvorming met je doen!

Deze video is de eerste in een reeks gezondheidsvideo’s die we aan het maken zijn voor S I S A (zowel op de site als op het YouTube kanaal). Dus als je daar niets van wil missen, raad ik je aan om zeker even een kijkje te nemen op het S I S A kanaal en je uiteraard GRATIS te abonneren.

Geniet van je zondag!

Soso lobi, xo Rowan

 

Gerelateerde verhalen

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More