Video | Simpele Make Up Look Tutorial

Video | Simpele Make Up Look Tutorial

Niet iedereen houdt van veel make up. En niet iedereen houdt van foundation. Ik ben één van die mensen. Foundation draag ik bijna niet sinds ik heb bedacht dat ik het eigenlijk niet zo nodig heb. En make up draag ook eeecht niet elke dag. En ik vind het heerlijk. Is ook niet zoveel gedoe.

In de video die afgelopen zaterdag op mijn kanaal verscheen heb ik een ‘every Day Make Up Look’ voor je opgenomen. Het is mijn go to look die ik met elke kleur lippenstift kan combineren. Een multifunctionele look zou je kunnen zeggen. En bonus: het is een lekker simpele look, waar je bijvoorbeeld ook de eyeliner weg kan laten.

Check de video hieronder:

Doet de video het niet klik dan hier.

 

Related Stories

2 Comments

  • 5 jaar ago

    Mooie look! Je lippenstift is mooi, ik durf niet zo snel lippenstift op te doen. Don’t know why.. Misschien omdat ik niet weet welke kleur. Advies daarin?

    • 5 jaar ago

      Ik vond het in het begin ook moeilijk om felle kleuren te dragen. Maar wat helpt is om een lippotlood te gebruiken in een iets donkerdere kleur en daaroverheen je lipstick licht aanbrengen. Dan heb je een soort overgang (om te wennen). Uiteindelijk kan je vol voor de felle kleur gaan (na het gewenningsproces, haha).

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You