Ask a man!

Ask a man!

ask a man bannerAltijd al ongegeneerd iets aan een man willen vragen? Van vragen als ‘waarom doe je nooit eens die bril omlaag?’ tot ‘wat vind je in het algemeen aantrekkelijk aan een vrouw?’.

Ik heb een tweetal mannelijke vrienden bereid gevonden om antwoord te geven op jouw brandende vragen. In hun terugkerende column op RowanBlijd.nl zullen ze telkens hun bijzondere, doch rechtvaardige kijk geven op het door jou gekozen onderwerp.

Ik heb sowieso wel een paar vragen paraat, maar ik ben vooral benieuwd naar wat voor vragen jij zou willen stellen. Dus brand los in de comments en dan gaan de mannen een tijdje later los op jouw vraag ;).

Soso lobi, x Rowan

Gerelateerde verhalen

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More