Terug op de Tube!

Terug op de Tube!

Oude liefde roest niet. De liefde die ik koester voor YouTube dus ook niet. Ik vind dat mijn YouTube sabbatical nu wel lang genoeg heeft geduurd. Het is tijd voor weer een nieuwe video. Op de blog heb ik je natuurlijk al enigszins bijgepraat. Maar in onderstaande video bespreek ik o.a. The Glow Up en mijn stage bij de VPRO. Volgende week weer een nieuwe video op mijn kanaal – abonneren kan hier – dan praat ik je bij over mijn chrochet braids avontuur. Ik kan je alvast vertellen dat het er één was met ups and downs, haha!

[striped]Tot de volgende post! [/striped]

xo Rowan handtekening

Gerelateerde verhalen

1 Comment

  • […] een vers artikel op de blog. Om het goed te maken heb ik een nieuwe toffe online serie voor je. In deze post liet ik je al weten dat ik onlangs fulltime stage heb gelopen bij de VPRO. Ik heb daar de ruimte […]

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More