S I S A 2.0!

S I S A 2.0!

SISA YouTube

Naast mijn eigen blog en YouTube kanaal, heb ik ook nog een ander YouTube kanaal: S I S A. Op dit kanaal post ik samen met 4 andere YouTubers elke zondag een video.

S I S A is een online platform voor de jonge urban vrouw. Door middel van S I S A creëren we voor deze vrouw een plek om inspiratie op te doen en zich thuis te voelen. We zijn in mei 2014 begonnen met het kanaal en ik kan nu in januari 2015 zeggen, dat het kanaal boven mijn verwachtingen uit is gestegen. De reacties die we kregen waren fantastisch! En ik hoop dat we ook dit jaar weer van jouw support mogen genieten.

Check hieronder de trailer van S I S A 2.0 en laat me vooral weten wat je ervan vindt. Dat kan door een duimpje omhoog te geven aan de video, of een berichtje achter te laten onder de video. Ik kijk ernaar uit!

Soso lobi,

x Rowan

Gerelateerde verhalen

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More