Alert! Miss Black Hair Nederland

Alert! Miss Black Hair Nederland

Alert! Miss Black Hair Nederland

Een missverkiezing voor black naturals. Heerlijk! de titel verraadt het al, ik heb het over de Miss Black Hair Nederland verkiezing. Een verkiezing die geheel in het teken staat van de zwarte vrouw en de natuurlijke staat van haar haar.

Daarnaast draait het bij deze verkiezing vooral om het (zelf)bewustzijn van de deelnemers. Maar ook dat de dames zichzelf accepteren in hun zijn als de mooie zwarte vrouwen die ze zijn en dat naar buiten kunnen uitdragen. Oftewel, het gaat bij deze verkiezing om zowel de inner als outer beauty.

Miss Black Hair Nederland

Door de organisatie ben ik gevraagd om één van de missen te begeleiden, een hele eer.  Wie de desbetreffende miss echter is, houd ik nog even geheim, maar ik kan je vertellen dat het een hele leergierige jonge dame is die binnenkort ook de blogwereld zal betreden. Spannend…!

Maar goed, ik dwaal af. Ik wilde je namelijk vertellen dat de kaartverkoop van de Miss Black Hair Nederland verkiezing bijna begint en ik kan me zo voorstellen dat jij erbij wil zijn, or nah?
Houdt daarom heel goed de website van MBH NL (<< klikbaar) in de gaten. En voor de Facebookers, ook de Facebookpagina (<< klikbaar).


De verkiezing wordt gehouden op: Zondag 8 maart
Locatie: De Koning Party & Events, Isolatorweg 29, Amsterdam

Houd Rowanblijd.nl in de gaten als je benieuwd bent naar de miss die ik begeleid! And tell your friends all about it!

Soso lobi,

x Rowan

Gerelateerde verhalen

2 Comments

  • 9 jaar ago

    Gaaf! Lijkt me leuk om erbij te zijn.

    • 9 jaar ago

      Yes, leuk he! De kaartverkoop is vandaag begonnen geloof ik!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More