S I S A || Self Love & Acceptatie

S I S A || Self Love & Acceptatie

Ik had het eerder deze week al over self love & acceptatie. En hoe lekker het is voor jezelf om dat te hebben. In het onderstaande S I S A filmpje bespreken Christel en Minerva hoe zij hun reis naar self love en acceptatie zijn begonnen en hoe het hun is vergaan. Check de video hieronder.

Soso lobi, x Rowan

Gerelateerde verhalen

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More