Haarpraat || Paars is het nieuwe zwart

Haarpraat || Paars is het nieuwe zwart

Haarpraat || Paars is het nieuwe zwart

HAARPRAAT!

Yeah, buddy! Ik heb nieuw haar! En niet zomaar nieuw haar, nee heel bijzonder nieuw haar. Een tijdje geleden kwam ik online deze foto tegen. En die inspireerde mij om ook eens wat avontuurlijks met mijn haar te doen…

Benieuwd op wat voor haar avontuur ik ben gegaan? Klik dan snel verder…

Tadááá! This is my new hair! Het zijn box braids met paarse punten. Helemaal paarse vlechten vond ik in eerste instantie too much en het zou ook niet zo mooi zijn, omdat mijn eigen (zwarte) haar niet mooi mengt met paars haar. Dit dip dye effect is daarom dus perfect! Het paarse begint ongeveer waar mijn eigen haar ophoudt. Perf!

 photo paarshaarcollage1_zps234d5f5a.jpg
Deze kleur combineren met kleding valt me reuze mee. Ik dacht dat het nog een klus zou worden, maar niets is minder waar. Tot nu toe gaat het best prima. Just be creative!

Gwendelien van HaircrushNL kwam overigens met het lieve aanbod deze braids te zetten. In de S I S A video van gisteren kun je zien hoe dat ging. En mocht je nog niet geabonneerd zijn op het S I S A kanaal, doe dat dan hier. In deze video vind je meer info over het haar.

Ik ben overigens niet zo’n grote avonturier wanneer het aankomt op het kleuren van mijn haar. Daarom ben ik ook zo blij dat ik dit dip dye haar heb gevonden. Het was niet duur. Zeker wanneer je het vergelijkt met bijvoorbeeld human hair. In totaal was ik voor dit haar zo’n 25 euro kwijt.

Niet iedereen is trouwens fan van mijn haar. Maar hey, who cares? Zolang ik er maar weg van ben, toch :).
 photo Paarhaarcollage2_zpsff099057.jpg

Wat vinden jullie van zo’n felle kleur haar? Zou je het zelf rocken of bedank je? Let me know!

Soso lobi, x Rowan

Gerelateerde verhalen

11 Comments

 • I Like The Color! Ik heb in het verleden verschillende kleuren in mijn haar gehad en ik zou paars ook wel willen proberen, maar dan wel helemaal paarsssssss 🙂

 • Angélica
  10 jaar ago

  I love it! Echt geweldig!

 • simone
  10 jaar ago

  hoi rowan waar kan ik zulk haar kopen ?

 • 10 jaar ago

  Loving it! Staat je mooi man. Helemaal mooi dat het niet eens zo duur was in de winkel. Wat was die winkel die Gwen opnoemde op kruiskade? Ik weet niet of ik het zou durven. Ik ben sowieso meer van de rood 😛

  • 10 jaar ago

   Beauty Fair! Is op een hoekje tegen over verzorgingshuis de Leeuwenhoek. de Beauty Fair zit ook naast die toko kon fa waar je lekker surinaamse eten kan halen ahaha

 • 10 jaar ago

  Staat je super!

 • 10 jaar ago

  Lovely! Staat je echt goed!

  Liefs,
  Brigitte Maria

 • Doenja
  10 jaar ago

  Echt geweldig je haren! You go girl!

 • 10 jaar ago

  flawless !! staat je echt mooi

 • 10 jaar ago

  Oh wow I love it 🙂 Ik ben gek op paars en dit wordt een mooie inspiratie voor mij ! 🙂 Merci – Het staat je prachtig 🙂 🙂

  • Gwennie
   10 jaar ago

   Ze zeggen in het filmpje de naam van het haar fan zal ik het wek nu zeggen: salon’s choice
   Verder moed je het zelf maar uitvinden op de site 🙂
   Xx
   Ps. Geweldig i love it

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More