Roodjerow

Roodjerow

Er zijn er niet veel… Beautybloggers en haarbloggers voor de ladies met een donkere huid of kroes haar. En dat is jammer. Maar niet getreurd! Want zoals Sam Cooke zou zeggen: “a change is gonna come!

Het lijkt soms alsof er in Nederland maar een handjevol donkere vrouwen leeft, waarvan misschien 1 met kroes haar. En deze vrouwen moeten het doen met eens in de zoveel tijd een artikel (in een tijdschrift), dat gaat over de donkere huid en kroes haar, en als je geluk hebt, over weaves. Insert Sam Cooke >>> Change is gonna come, ladies! 

Ik wil laten zien wat je kunt doen om je donkere huid nog mooier te maken en je haar goed te onderhouden met de middelen die wij in Nederland – of via internet 😉 – voor handen hebben. 

Het was een zware bevalling om mijn blog op poten te zetten. En truth be told, ik ben nog lang niet klaar. Maar ik moet ergens beginnen, toch?! Want naast haar en beauty wil ik me ook nog verdiepen in lifestyle en af en toe wat persoonlijke dingetjes plaatsen (ohhh, wat een heerlijke uitlaatklep, toch, dat internet!). 
Daar later meer over!

Voor nu hoop ik dat jullie mij willen joinen op deze reis. En geniet vooral van al het moois dat mijn blog, mijn baby, jou te bieden zal hebben!

Soso lobi,
Rowan 
 

2 Comments

  • Anonymous
    11 jaar ago

    Good luck en veel plezier lieverd! Ik zal je volgen.
    Liefs, Afranina

  • 11 jaar ago

    Leuk, leuk! Dankjewel 🙂 Benieuwd wat je ervan vindt! Liefs!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More