Deep Conditioning voor Kroeshaar

Deep Conditioning voor Kroeshaar

Deep Conditioning voor Kroeshaar

Een tijdje terug ontdekte ik dankzij mijn nicht het deep conditionen. En let me tell you, het is heerlijk voor je haar! Door te deep conditionen, zorg je ervoor dat de vochtinbrengende kwaliteiten van je conditioner echt zijn werk doen in je haar. Je hoeft het niet altijd na het shampooën te doen. Je kunt je haar soms ook alleen deep conditionen en verder niets. 

 
Wat je nodig hebt voor deep conditioning is:
 
Een conditioner.
Je kunt je favoriete conditioner gebruiken. Of een speciale deep conditioner. Ik heb verschillende conditioners, omdat ik graag nieuwe producten uitprobeer. Zo heb ik een tweetal conditioners uit Amerika, maar ook gewoon Garnier Oil Repair. En die is verkrijgbaar bij de drogist hier, in Nederland. Anyway, je kunt dus elke conditioner gebruiken die jij prettig vindt.
 Een plastic haarkapje
Of bij gebrek aan; een dun plastic zakje. Deze doe je over je haar in, nadat de conditioner in je haar zit. 
Een douche
Dit is een grap. Of eigenlijk niet, want je hebt echt een douche nodig. Anders gaat het allemaal wat moeilijk… 

Stappenplan voor het deepconditionen:
– Indien je je haar eerst gaat wassen, doe dat dan als eerste;
– na het haren wassen, maak je je haar handdoek droog;
– vervolgens verspreid je de (deep) conditioner van haarwortel tot haarpunt; 
– plastic kapje op je hoofd (of plastic zakje);
– nu is het wachten. Ik laat het kapje meestal zo’n 20-30 minuten zitten.
– Na deze minuten spoel je de conditioner uit je haar en voelt je haar lekker zacht aan. 
– Nu kun je verder aan de slag met je kapsel voor de dag creëren. 

x Rowan

Gerelateerde verhalen

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More