#Blackgirlsproblems: Oogschaduw die niet vervaagt

#Blackgirlsproblems: Oogschaduw die niet vervaagt

#Blackgirlsproblems: Oogschaduw die niet vervaagt

Soms als je een felle kleur oogschaduw op wilt doen, kan het gebeuren dat die niet goed tot z’n recht komt op je huid. Kleuren vervagen vaak bij het opbrengen al snel op de donkere huid. Ze lijken dan bijna doorzichtig met een beetje glans. Maar you know, je kunt dit voorkomen door eerst een basis op je ooglid aan te brengen.
Ik doe dit onder andere door middel van mijn Jumbo Eye Pencil van NYX. Je kunt ze vinden bij de Douglas of op Ebay, maar ook via Marktplaats. Ik heb via Marktplaats bijvoorbeeld de kleur ‘Milk‘ gevonden.
Milk vind ik de ideale basis kleur, maar er zijn nog zo’n 30 andere kleuren. Dus als je bijvoorbeeld een blauwe smokey eye aan wil brengen, kun je een blauw Jumbo Eye Pencil gebruiken als basis. Zo komen de kleuren beter tot hun recht! And your eyeshadow will POP!
Hoe maak jij je ogen op? Gebruik je een oogschaduwbasis?
Soso lobi,
Rowan

 

Gerelateerde verhalen

2 Comments

  • Jennefer
    11 jaar ago

    Je moet gewoon oogschaduwbasis gebruiken doe ik ook 😉

    • 11 jaar ago

      Ja, goeie. Doe ik nu ook. Toen was ik nog een oogschaduwn00b. Hahaha!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More