Kralingen, mijn eerste liefde

Kralingen, mijn eerste liefde

Ik ben geboren en getogen in Rotterdam. En het voelt nog altijd als thuis komen in deze stad. Geheel toevallig is er een onlangs een super mooie tent geopend die dat gevoel alleen maar completer maakt. Neem een kijkje bij Thuisch

Even wat achtergrondinfo: ik ben opgegroeid in Kralingen en ging er vroeger ook naar de naschoolse opvang. Er zaten toendertijd geloof ik twee afdelingen van die specifieke opvang. En nu is één van de gebouwen omgebouwd tot het nieuwe onderkomen van Thuisch. 
 photo 2015-09-02 07.26.08 2_zpszoyaiam7.jpg

 

Bij Thuisch is het ook daadwerkelijk thuiskomen – so cheesy maar zó waar! Ik ging er op een dinsdagmiddag heen met de Moeder – het is één van haar hotspots – en bij binnenkomst kreeg ik een warm en fuzzy feeling van binnen. Veel vintage meubelen, en het interieur is aangekleed in warme, zachte kleuren. Bovendien zorgen de kleedjes op de vloer en de grote comfortabele banken voor fijne plakken om je even terug te trekken of om lekker even bij te kletsen met je vrienden.

Ik zat met mijn moeder op de ruime Chesterfields in het midden van de zaak. Aan een lange houten tafel met heel veel verschillende tijdschriften tot je beschikking. Sapje erbij en bladeren maar.

Ga je borrelen? Probeer dan zeker het cheesy garlic brood! Ik heb ervan gesmuld met mijn mams.

 photo 2015-09-02 07.26.11 2_zps36eohvyo.jpg

 

Ongelooflijk hoe dit gebouw is getransformeerd! Geen spoor meer van de voormalige kinderopvang. En het terras is ook erg mooi geworden. Er is zelfs een uitschuifbaar dak geplaatst.

Ik vind het echt geweldig om te zien dat de horeca weer up and coming is in Rotterdam Kralingen. Er was een hele tijd niet veel te beleven. Maar een plek als Thuisch geeft me weer een nieuwe reden om vaker naar Kralingen te komen.

Heb jij nog tips voor me in Rotterdam of specifiek in Kralingen waar ik écht een keer een sapje of kopje thee moet doen, laat het me dan weten in de comments! 

xo Rowan

 photo 2015-09-02 07.26.09 2_zps9p0r2s8r.jpg

 photo 2015-09-02 07.26.10 2_zpsdviesgv7.jpg

 photo 2015-09-08 05.57.51 2_zpsxlefpa2z.jpg

Gerelateerde verhalen

1 Comment

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More