Happy New Year & Vegan Challenge!

o-n-thumbnail-rowan

1 minuut lezen + 12 minuten kijkplezier

Hi guys! Het is de laatste dag van 2016 en ik vind het in deze laatste maand altijd fijn om even terug te blikken, stil te staan en vooruit te blikken. Dit keer door middel van een video. Ik ben er even goed voor gaan zitten en neem je mee naar mijn 2016 en mijn plannen voor 2017. Ik ben trouwens ook wel benieuwd naar die van jou, dus laat me zeker ook even weten wat jouw hoogte- en dieptepunten waren en wat je dit jaar anders gaat doen. 

Ook vertel ik je in deze video over de vegan challenge waar ik in 2017 aan begin. Superspannend, want ik houd zo van kaas, maar het moet lukken! We beginnen namelijk met een groepje mensen, dus we kunnen elkaar supporten en empoweren. Daarnaast voelt het als een kickstart voor het nieuwe jaar. Een goed begin is het halve werk, right?

Bekijk de video hieronder en vertel me jouw plannen. Shout it out to the Universe! 

xo Rowan handtekening

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.