Five Minute Make Up Challenge

1 minuut lezen + 8 minuten kijkplezier

In de maand december vind ik het altijd superleuk om video’s te bekijken op YouTube. De meesten pakken groots uit en posten elke dag een video. Nu weten we allemaal dat ik niet that kind of Youtuber ben.. Maar ik vind het wel leuk om hier en daar toffe video’s voor je te maken. Te beginnen met vandaag de Five Minute Make Up Challengefive-minute-make-up-challenge

We tried…

Samen met medebloggers Amanda (amandatamara.nl) en Jennifer (J3nnreviews.wordpress.com) heb ik me suf gelachen en gelukkig is daar ook voor jou iets leuks uit gekomen, haha! We hebben geprobeerd er iets van te maken en zijn natuurlijk erg benieuwd wat jij van onze uiteindelijke looks vindt.

Volgende week ben ik weer terug met een nieuwe video. Ik heb er zin in. In de tussentijd ben ik op Twitter en Instagram te vinden. Tot op het internet,

xo Rowan handtekening

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.