From me to you #3

From me to you #3

Het is weer zondag en dat betekent dat ik weer een paar leuke, opmerkelijke en interessante zaken voor je op een rijtje heb gezet. Niets is immers lekkerder dan een zondag op de bank blogs lezen. 🙂

Dit is From Me to You #3.

 

viva donkere mannen

Opmerkelijk de afgelopen tijd was zeker weten het artikel dat de ViVa online plaatste. Al snel volgden de excuses. En inmiddels hebben ze een nieuwe – zwarte – columniste in de arm genomen: Sylvana Simons. Props aan Viva voor het onderkennen van hun gebrek aan diversiteit op de redactie. Echter hoop ik dat ze doorzetten en het niet alleen houden bij een donkere BN’er en daarmee basta. Ik denk dat een redactie verschillende mensen van verschillende achtergronden nodig heeft om vanuit diverse perspectieven iets kunnen bekijken.

Denk jij dat Viva een slimme zet heeft gemaakt door Sylvana aan te nemen als columnist of had je liever iemand anders gehad?

Louboutins voor de donkere huid

Ik ben een schoenenlover in hart en nieren. Een paar Louboutins heb ik echter (nog) niet in mijn bezit. Het merk heeft een plekje in mijn hart door de geweldige modellen hakken, laarzen en heeled sandals die ik vaak voorbij zie komen. Maar die prijzen doen me pijn.

 

Louboutin heeft enige tijd geleden de nude pump geïntroduceerd. Voor de lichte huid. Maar gelukkig – in 2015 – heeft het merk nu nude pumps in meerdere huidtinten, waaronder nude Louboutins voor de donkere huid. Dus voor hen die het zich kunnen veroorloven is dit denk ik wel heel fijn om te weten, non?

Being Mary Jane

Naast dat ik van schoenen houd, ben ik ook weg van goede series. Als ik een gaatje kan vinden kijk ik vaak een episode of twee van mijn favoriete series achter elkaar. De laatste tijd komen er steeds meer series uit die donkere acteurs in de hoofdrollen hebben en ik vind het heerlijk! We kunnen het hebben over de soms stereotyperende rollen die daar ook weer tussen zitten, maar niet vandaag. Vandaag wil ik me focussen op het positieve.

Een van mijn favoriete series du moment is ‘Being Mary Jane’. Een serie met Gabrielle Union in de hoofdrol als presentatrice van haar eigen tv-programma. Ik vind de serie vrij realistisch, soms herkenbaar en meeslepend. Ik verplaats mezelf vaak in Mary Jane. En dat is waarom het voor mij belangrijk is om mensen in de media te zien die op mij lijken. Laat me weten of ook jij naar ‘Being Mary Jane’ kijkt. Kunnen we het er samen over hebben, haha!

Winnen, winnen, winnen! Your Coilyness sieraden

Gaat je hart sneller kloppen bij het zien van die oorbellen? Bij mij wel! Deze super mooie sieraden zijn van het merk Your Coilyness en ik geef ze binnenkort weg!  Laat me vóór zondag 3 mei weten of je dit setje wil winnen door hieronder te zeggen dat je meedoet. We houden het simpel. Geen ‘volg mij’ of ‘like mij’ vandaag. Gewoon een comment hier beneden.

Geniet van je zondag en dankjewel voor het lezen!

Soso lobi,

x Rowan

 

 

 

Gerelateerde verhalen

4 Comments

 • kyara
  9 jaar ago

  Je zou de serie empire echt moeten kijken ! Op popcorn time .. Je gaat het exht geweldig vinden

  • 9 jaar ago

   Already watched it! Dacht dat ik het niets zou vinden en tenenkrommend zou kijken, maar ben erg blij dat er zoveel zwarte acteurs in de serie spelen.
   Over de stereotypen hebben we het een ander keertje wel 😉
   x Rowan

 • Brenda
  9 jaar ago

  Being Mary Jane volg ik ook sinds het begin. Echt een verademing, een serie met inhoud en donkere acteurs. Maar ik moet zeggen, seizoen twee vond ik wel wat minder. Van mij mag er wel iets meer spanning en sensatie in seizoen 3.

 • 9 jaar ago

  Inderdaad een opmerkelijke zet van Viva! Slim, goed uitgedacht.. of misschien juist toch niet? Ben het met je eens als je zegt dat het we een structureel ding moet zijn, anders was het in mijn ogen alleen ‘voor de likes’ if you know what mean 🙂

  Ik kijk sinds kort Being Mary, love it so far…zit nog ergens midden in seizoen 1 tho.
  & ik ben natuurlijk veels te laat, maar kan vast geen kwaad om te zeggen haha: Ik wil dat setje *hearteyes*

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More