Da Bounce movie night

Da Bounce movie night

Da Bounce Movie NightLieve dames, lieve heren, ik heb goed nieuws! Weet je nog dat ik een tijdje terug een artikel schreef met daarin het bericht dat ik black movies mis op het grote scherm? Jullie reageerden in grote getale en mijn dank is eveneens groot. Ik ben namelijk in contact gekomen met Da Bounce, zij bestaan al een tijdje en organiseren o.a. movie nights waar ze black movies vertonen. Gewoon zo, on the big screen. How you like that? Benieuwd wanneer jij een black movie kan gaan kijken in een grote zaal en niet vanaf je laptopscherm? Je leest het na de jump! 

Op zaterdag 5 april organiseert Da Bounce een movie night met niet 1, maar wel 2 films! The Best Man en The Best Man Holiday zullen worden vertoond in het Zuidplein Theater in Rotterdam.

Da Bounce, zou echter Da Bounce niet zijn als ze er geen eten, drinken, red carpet en nog meer pret zou zijn. Dus het is maar goed dat al deze dingen er wel zullen zijn in Theater Zuidplein! Ik heb nu al zin om te poseren, mezelf vol te proppen en vervolgens onderuit gezakt twee films te kijken :). No shame in my game…

Helaas is het nog steeds niet zo dat we onze geliefde Black Movies op het reguliere programma hebben in de Nederlandse bioscopen, maar ik kan je verzekeren dat er aan wordt gewerkt. Samen met Maybuse, het bedrijf achter Da Bounce, gaan we ons hardmaken voor black movies op reguliere basis in de Nederlandse bioscopen. En dankzij al jullie fijne reacties op mijn artikel heb ik er veel vertrouwen in en nog meer zin om ervoor te gaan. Heb je nog geen reactie achter gelaten? Dat kan alsnog hier. Hoe meer reacties, des te sterker onze zaak.

 

Wat denk je, kom je langs bij Da Bounce Movie Night april 2014? Kaartjes koop je via Da Bounce.

Da Bounce movie night

Hoop je daar te zien!

Soso lobi, x Rowan

Gerelateerde verhalen

2 Comments

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More