The Best of 2014 Tag!

The Best of 2014 Tag!

Een hele goedemiddag, we zitten nu alweer twee dagen in 2015 en ik vind het toch even leuk om terug te kijken op het afgelopen blogjaar en te kijken naar de blogtoekomst (voor zover dat kan natuurlijk..). Tewatha van ThisGirlsBlackBook heeft een leuke tag gemaakt om het “terugkijken” interessanter te maken. Check ‘m hier:

BEAUTY

Meest favoriete haarproducten uit 2014:

Griekse yoghurt! Ik gebruik het voor mijn deep conditioners. Hoe ik mijn Griekse yoghurt deep conditioner maak lees je hier.

Een ander product dat ik een aantal keer heb gebruikt is klei voor in mijn haar. Hier post ik binnenkort meer over, maar ik kan vast verklappen dat het mijn krullen heel zacht maakt!

 photo Yoghurtcollage3_zps9cce3edc.jpg


Meest favoriete make up producten uit 2014:

Whithout a doubt: lippenstift! En ik moet dan zeggen dat ik dit jaar (pas!) de Ruby Woo lipstick van Mac gebruik. Het is voor mij de perfecte kleur rood. En soms creëer ik er met een donker potloodje wat diepte mee. Enige nadeel van deze lipstick is dat het totaal niet samengaat met droge lippen.

de perfecte rode lippen


Meest favoriete Body/gezichtsproducten uit 2014:

Dit is een lastige, want ik verander nog al eens van routine op dit gebied. Maar dit jaar heb ik kokosolie ontdekt voor mijn lichaam. Direct na het douchen breng ik een laagje aan en mijn huid voelt er de hele dag soepel van. Geen batjauw voor mij!

FOOD
Favoriete restaurant waar ik heb gegeten:

Lekker eten is één van mijn grote liefdes in het leven. In restaurants eten vind ik leuk, maar zelf koken leuker. Maar goed, een restaurant waar mijn hartje sneller ging kloppen, was toch wel Restaurant Vandaag. Niet dat er echt culinaire hoogstandjes plaatsvinden, maar om het simpele feit dat keuze er reuze is. En ze hebben tegenwoordig ook een vestiging in Amsterdam wat mij een extra blije meid maakt!

Ook even een s/o naar alle lekker eettentjes die ik begin 2014 in Suriname heb bezocht. Ik heb het er in Su echt van genomen wat eten betreft. Mjam mjam… 🙂
Lekkerste gerecht/drankje:

2014 was all about my smoothies. Ik heb dat niet echt on the blog gedeeld, maar ik heb vele smoothies uitgeprobeerd toen ik mijn moeders blender kreeg. Van alles passeerde de revue in mijn blender: spinazie, passievrucht, en zelfs chia zaadjes! Ik had van te voren nooit kunnen voorspellen dat ook ik ten prooi zou vallen aan de ‘zaden’ hype.

 

LIFESTYLE
Leukste reis die je hebt gemaakt in 2014:

#TakeMeBack. No filter needed. #switisranang #roodjerow

Een foto die is geplaatst door Rowan (@xo.rowan) op

Dat zijn er wel een paar. Ik heb het begin van 2014 gespendeerd in Suriname. Het was voor het eerst dat ik bij een temperatuur van 38 graden het nieuwe jaar in luidde en dat deed heel ver en toch heel dichtbij familie.

Verder ben ik met mijn moeder in Genève geweest en in Parijs. Dat waren ook pareltjes van reizen.
Het beste/leukste dat je is overkomen dit jaar:

Mijn verjaardagsweek! Onbedoeld heb ik een aantal keer mijn verjaardag gevierd dit jaar en het was op elk feestje weer fantastisch met de fantastische mensen van wie ik houd.

 photo RowanforAmbition_zps1e47b4c0.jpg

Daarnaast heb ik dit jaar meegedaan aan het workshoptraject Ambition for Succes. Tijdens dit traject heb ik veel skills en tools gekregen om mezelf en mijn projecten beter te kunnen presenteren. Bonus: ik heb tijdens het traject nieuwe mensen leren kennen die ik anders niet zo snel zou zijn tegengekomen. Het project lag een beetje uit mijn comfort zone, en daarom is het des te mooier om te zien dat het resultaat heeft opgeleverd.
Favoriete film of docu uit 2014:

Ik heb dit jaar zoveel leuks gezien. Dé docu die mij is bijgebleven en die in Nederland veel heeft losgemaakt is ‘Zwart Als Roet’. De docu kaart een probleem aan dat vele mensen al tijden aan de kaak proberen te stellen. Hoewel ik zoiets had van: ‘maar dit zeg ik al jaren en vele met mij’ heeft de documentaire van Sunny Bergman er toch voor gezorgd dat ik het over institutioneel racisme kan hebben met mensen zonder een big old emotioneel gesprek te hebben. Sommige mensen leken het ineens te begrijpen. Moeilijk uit te leggen zo.
Leukste tv programma uit 2014:

Hoewel ik werk bij tv, kijk ik totaal geen televisie thuis. Ik volg eigenlijk alleen Amerikaanse series via internet. Series als Scandal en How to Get Away With Murder vind ik gaaf.

Verder vind ik webseries als ‘First’ en ‘RoomiesLoversFriends’ nog steeds fab!
Favo artiest die je hebt ontdekt in 2014:

Nneka. Heerlijke laid back muziek maakt deze dame.

En mister J. Cole. Toen hij nog in het voorprogramma stond van Drake vond ik ‘m al iets hebben. Toch vergat ik hem een beetje. Tot ik laatst een interview van hem zag en ook nog zijn optreden in een Amerikaanse late night show. Ik besloot zijn muziek op te zoeken en herontdekte J. Cole en ik zocht zijn muziek weer even op.

Verder staat Soundcloud, voornamelijk bij Soulection, helemaal bol van de dope artiesten. Love it, zeker tijdens het bloggen en studeren.

 

BLOG
Meest memorabele blogmoment van het afgelopen jaar:

Hoewel ik dit jaar niet veel blogde heb ik wel wat highlights. Één daarvan was de lancering van mijn nieuwe blognaam en nieuwe lay-out. Ik vond het reuze spannend om mijn blognaam te veranderen, zeker omdat ik tot op de dag van vandaag word aangesproken met Roodjerow.
 photo Schermafbeelding2014-11-22om104422_zpsecc4accc.png

Het tweede moment dat ik ga benoemen is toch wel de lancering van S I S A. Ik kreeg het idee van dit platform ergens in maart/april. En in mei stond het online. Greatness! Ik heb nog vele andere ideeën voor S I S A, maar eerst ga ik op zoek naar de juiste balans tussen S I S A, rowanblijd.nl en de rest van mijn leven.

Blogdoel 2015:

Dit jaar wil ik graag beter worden in het bloggen en regelmatiger bloggen. Daarnaast heb ik nog vele andere blogdoelen voor 2015, maar ik laat die voor zich spreken dit jaar :).

Neem deze tag gerust over voor jouw blog of YouTube kanaal.
Soso lobi,
x Rowan

Gerelateerde verhalen

3 Comments

  • 9 jaar ago

    Leuk om te lezen Rowan!!! <3 xx Tewa

  • 9 jaar ago

    wat leuk dat je mee hebt gedaan aan ambition for succes! geweldig initiatief vind ik het. Leuk ook dat je meer gaat bloggen. Ik ben persoonlijk helemaal fan van je schrijfstijl en de dingen die je deelt.. It’s like a breathe of fresh air. Keep it up girl.. Happy 2015. xx

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More