New year, new me?!

New year, new me?!

Lovers, welkom in 2015! Ik heb lang nagedacht of ik on the blog de wisseling van het nieuwe jaar geruisloos voorbij zou laten gaan. But I decided not to.

Hoewel het super, maar dan ook echt SUPER cliché is om te komen met de “nieuw jaar, nieuwe kansen” quotes, is dit wel de perfecte tijd om jezelf bepaalde doelen te stellen. Ik ben om klokslag 0.00 uur natuurlijk niet veranderd in een gloednieuwe persoon, maar ik kreeg wel een soort boost om de draad weer op te pakken en mijn doelen én dromen na te jagen.

Terugkijkend op het afgelopen jaar was het niet altijd even makkelijk, maar ik heb het hoe dan ook fantastisch afgesloten! Nu dus op naar nieuwe uitdagingen, dromen chasen en lessen leren.

Één van mijn uitdagingen is de 21 Dagen Challenge die ik tegenkwam op het YouTube kanaal van Ivana. De uitdaging is om 21 dagen lang iets vol te houden en dat mag van alles zijn. Denk niet meteen in gigantische stappen, maar denk liever in kleine stappen die leiden naar een groter geheel. Op die manier is een challenge als deze makkelijker vol te houden (en wie weet voort te zetten na de 21 dagen 😉 …).

Photo credit: Nikkis Groove
Photo credit: Nikkis Groove

Aangezien ik graag een betere blogger wil worden, was de keuze niet moeilijk en heb ik mezelf uitgedaagd om vanaf 2 januari 21 dagen lang een blogartikel (of video) te posten. Dit zijn op zich kleine stappen die leiden naar een groter geheel –> ik word er een betere blogger van die jou geregeld leuke posts kan leveren. Win-win! 🙂

Volg me op twitter, facebook en instagram om elke dag mijn blogupdates te krijgen.

Wat ga jij doen met je ‘clean slate’? New year, new you of kleine doelen stellen die leiden naar een groter geheel?

Soso lobi,

x Rowan

P.s. Kijk hier de video die Ivana maakte over haar 21 Dagen Challenge:

Gerelateerde verhalen

4 Comments

 • Simone
  9 jaar ago

  Geweldige Challenge. Ik zou het ook graag willen doen, maar maybe een ander tijdstip. Succes ermee! Ik kijk uit naar je artikelen 😉

  • 9 jaar ago

   Thanks! Het is een ware uitdaging, haha! Maar moet lukken 😉

 • 9 jaar ago

  Leuke challenge! Kan dus elke dag iets nieuws zien op je blog, jeej!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More