20 random facts about me

20 random facts about me

random facts over Rowan

Deze tag is eigenlijk een Instagram tag, maar hey, waarom kan ik ‘m niet gewoon eens doen voor the blog? Ook leuk om mij zo een beetje beter te leren kennen, toch?

Dus laat ik snel beginnen!

Ik heb nog nooit mijn haar gerelaxed, al wilde ik dat vroeger dolgraag. Maar het mocht niet van mijn moeder. Ben ik haar nu zeer dankbaar voor overigens.

Ik word erg gelukkig van ambitieuze sisters. Het inspireert mij om mijn doel voor ogen te houden.

 photo afrochiccollage_zps24f27737.jpg
Een aantal ambitieuze, hardwerkende sisters op een rij.

Vroeger wilde ik altijd een beugel. Maar m’n tanden stonden recht genoeg, dus er was no need for een beugel. It broke my heart.

Soms denk ik dat als ik maar hard genoeg denk dat ik sportief ben, ik dat ook daadwerkelijk bén. Maar telkens als ik trappen loop, merk ik dat het sportieve denken toch niet helemaal werkt. Daarom ga ik binnenkort beginnen aan yoga.

Ik wil vaak te veel tegelijk doen.

Ik speel al jaren toneel.

Ik haat het om mijn wenkbrauwen te epileren. Can’t stand the pain, maar ben altijd superblij wanneer ze wel zijn gedaan.

 photo makeitfunkymakeityours_zps01c9ba97.jpg

Lange tijd heb ik gedacht dat ik niet per se mooi was en dat jongens mij ook niet leuk vonden. Ik dacht dat ik was voorbestemd om die vriendin te zijn met wie ze ‘goed kunnen praten’.

Tegenwoordig is dat wel anders. Als in, dat ik geen goedkeuring meer nodig heb van anderen. Ik weet dat ‘genoeg’ ben en dat ik er mag zijn. En ik wens iedereen datzelfde gevoel toe.

I. LOVE. SHOES!!

Bij een man kijk ik ook als eerst naar zijn schoenen. If his shoes are off (als in no bueno), hmm.. Dan weet ik niet of het wel wat kan worden. Dit is een gekke tic van me.

Ik verdiep me heel erg in Black History. Documentaires als Hidden Colors (aanrader!) vind ik helemaal geweldig.

Ik schrijf poetry, maar heb nog nooit mijn eigen werk voorgedragen. Maar ooit, op een dag, ga ik het doen!

Ik wilde een tijdje geen kinderen, omdat ik de wereld te messed up vind. Nu denk ik daar echter heel anders over, maar dat bewaren we voor een ander artikel..

 photo _DSC0260_zps184f9357.jpg

I love black love!

Ik ben een lipstick fanaat!

Ik vier geen Sinterklaas en heb sinds 2013 besloten dat het voor mij dan Nelson Mandela dag is.

Wanneer het om vrienden gaat kies ik kwaliteit boven kwantiteit. Ik heb liever een klein groepje waar ik op kan bouwen dan een grote groep waar geen diepgang in zit.

Vaak denk ik eraan om de politiek in te gaan. En dit is een primeur, want dat heb ik nooit aan de grote klok gehangen.

Ik houd van mijn familie en weet dankzij hen wat onvoorwaardelijke liefde is en ik probeer dat ook terug te geven.

Zo, dat was een beetje randomness over mij speciaal voor jou. Ik vind het leuk als jij hieronder wat random weetjes over jezelf dropt. Zo leer ik ook een beetje meer over jou.

Soso lobi, x Rowan

 

 

Gerelateerde verhalen

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More