Writing Wednesdays: Nieuwe shots

Writing Wednesdays: Nieuwe shots

writing wednesdays coverHet is eigenlijk best cliché, er breekt een nieuw jaar aan en iedereen heeft ineens goede voornemens. Ik vind dat je iedere dag van het jaar aan jezelf moet blijven werken. Maar eerlijk is eerlijk, het begin van een nieuw jaar is natuurlijk wel een mooi moment om te beginnen met aan  jezelf te werken. Dus voor al die mensen die beginnen met aan zichzelf te werken: good luck to you! En hopelijk kan je in december 2014 reflecteren op een prachtig jaar, waarin je als mens beter bent geworden en een stukje dichterbij bent bij de persoon die je wil worden.

Geniet van dit nieuwe jaar, benut kansen en denk aan je medemens in een tijd waarin we steeds meer met onszelf bezig zijn. Klink ik nu als een oma? Ach, maakt mij het uit. Ik meen het. Love you, guys!

Soso lobi,

Rowan

Gerelateerde verhalen

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More