Fashionista’s Blogazine Party 2014!

Fashionista’s Blogazine Party 2014!

Fashionista’s Blogazine Party 2014!

BLOGazine party 2014Kan jij je de eerste editie van de bloggers special van het blad ‘Fashionista’ nog herinneren? ‘BLOGazine‘ heette het. Ik smulde ervan en wilde eigenlijk meer, meer, meer! And what do you know? Er komt nog een BLOGazine editie uit. Dit keer gepaard met een fijn feestje! And we love to party (eh, eh, eh..)!

Klik door voor een leuke, leuke surprise…

Op zondag 26 januari kan jij erbij zijn in de koepelkerk in Amsterdam! Er worden o.a. workshops gegeven door verschillende bloggers, waaronder door YOURS TRULY! Maar ook door Serena van Beautylab.nl, Rowan – grappig, he – van Red Reiding Hood en Jennie van Jennie From the Blog.

Mijn workshop zal met name gericht zijn op jullie, mijn lieve lezers, a.k.a. the curly girls. Verwacht handige tips en info die je mee kunt nemen naar huis en waar je thuis ook lekker mee aan de slag kunt.

Natuurlijk ga ik niet te veel verklappen; het lijkt me gewoon ontzettend leuk om jullie te zien op de Blogazine Party 2014!

De kaartjes voor deze fabulous party zijn 22,50 per stuk. En meer info vind je via: Fashionista.nl

Hope to see you there, soso lobi,

Rowan

Gerelateerde verhalen

11 Comments

 • 10 jaar ago

  Wat leuk! Ik ben er ook zeker bij! Ik heb je blog door het artikel van de Fashionista ontdekt en ben je meteen gaan volgen! Je hebt echt een hele leuke blog!
  Lief Tineke

  • 10 jaar ago

   Dankjewel! Zo kom je via via nog iemand tegen, he 😉
   Tot dan! Lobi xx

 • 10 jaar ago

  Leuk hoor! Veel plezier in ieder geval. Ik ga even kijken of ik ook aanwezig kan zijn. Het lijkt mij een leuk event.

  • 10 jaar ago

   Dankje! Volgens mij wordt het echt top! Wie weet tot dan xx

 • 10 jaar ago

  Ik twijfel nog.. Wil eigenlijk niet alleen, maar ik wil wel heel graag!

  • 10 jaar ago

   Gewoon komen, hoor! Je leert op zo’n dag juist nieuwe mensen kennen. Ontzettend leuk!

 • 10 jaar ago

  Leuk zeg Rowan! Ik ben waarschijnlijk ook aanwezig. Dan kom ik natuurlijk ook naar jouw workshop kijken! Enjoy Xx

  • 10 jaar ago

   Dope als je van de partij bent! Hopelijk tot dan xx

 • 10 jaar ago

  Aanwezigggg!!! Can’t wait. Toen ik het op instagram zag ben ik meteen naar de computers op school gerend. Gelukkig had ik onbegeleid les en kon ik ff weg sluipen. Nu maar wachten tot mijn kaartje op de deurmat ligt. See you sooonn xoxo

  • 10 jaar ago

   Hahaha! Te leuk! Love your enthousiasm! Lobi xx!

 • 10 jaar ago

  Ik kom je supporten met Gwennie! YOU ROCK xx

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More