Winactie + Natural Hair 101 + Kortingsactie!

Winactie + Natural Hair 101 + Kortingsactie!

Winactie + Natural Hair 101 + Kortingsactie!

natural hair 101Stel.. Je hebt een bos kroes of krullend haar en wat gewoon niet wat je ermee moet. Of het wordt droog met het huidige koude weer, breekt af en voor je het weet verlies je lengte. Wat doe je dan?

Of je hebt chemisch behandeld haar en wil eigenlijk graag natural gaan, maar je hebt geen idee wat de natuurlijke staat van je haar is. Laat staan dat je weet er dan mee om te gaan. Wat doe je dan in dat geval?

Nou ik kan het je vertellen! Lees het na de klik.

Op zondag 30 maart geeft Dominique Snip (van het merk Sheado) een uitgebreide workshop over onder andere (!) de bovenstaande onderwerpen. Bovendien leer je ook hoe je een lange bos haar kunt krijgen én onderhouden, ook niet onbelangrijk.

Maar nu komt het! Via mijn blog kun je kaartjes winnen voor deze fijne workshop! En er zijn 5 kaartjes beschikbaar met een kortingscode van €7,50. Oh, how nice!

Wat je voor de winactie moet doen is hieronder een berichtje achterlaten waarom jij zo’n Natural Hair 101 nodig hebt en even de Roodjerow en Sheado pagina liken. Heb je geen Facebook dan kun je dat bij je berichtje zetten.

Overige info van de workshop:

Datum: zondag 30 maart 2014
Plaats: Mirror Centre
Adres: Ter Gouwstraat 3. Postcode en stad: 1093 JX Amsterdam
Inloop: 13.30 uur. Tijd: 14.00-17.00 uur

De reguliere prijs voor de workshop is overigens €25 inclusief een hapje en drankje. MAAR boek je vóór 28 februari, dan betaal je slechts €20. En via mij krijg je nog meer korting, maar ik heb slechts 5 kaarten tot mijn beschikking. Dus kom maar op met die haarverhalen in de comments en vertel mij waarom jij graag naar workshop zou willen.

Natural hair 101

Soso lobi,

x Rowan

 

Gerelateerde verhalen

8 Comments

 • Caroline Samsen
  10 jaar ago

  Bij deze zou ik graag de workshop bij willen wonen om te leren hoe ik mijn zeer droge kroeshaar het beste kan verzorgen. Morgen heb ik voor het eerst een afspraak bij Sheado voor een behandeling ik ben zeer benieuwd!

 • Hildegard Wolf
  10 jaar ago

  Beste Rowan,

  De workshop is voor mij heel belangrijk en interessant, omdat ik nu ruim 7 jaar gestopt ben met relaxen. In 2012 gestopt met waeven en nog geen balans kunnen vinden, hoe mijn kroeshaar op een juiste manier te verzorgen.

  In my “Natural hairproces”…I need some good & professional advice!

  Thank you
  Hildegard

 • Elsa Cruz
  10 jaar ago

  Hoi Rowan.
  Ik ben bijna 43 jaar en ik liet mijn haar relaxen, iedere 3 maanden sinds dat ik 12 ben!!! Ik laat sinds een aantal maanden mijn haar niet meer relaxen. Ik ben er klaar mee en mijn hoofd doet er pijn van. Ik zou graag de workshop bijwonen om opnieuw mijn haar te leren kennen en verzorgen. Kort gezegd , om weer van mijn haar te houden. Want de liefde is ver te zoeken nu. . Groetjes Elsa

 • Queeny
  10 jaar ago

  Beste Rowan,

  Net als de rest van de meiden wil ik ook in aanmerking komen voor een kortingskaart.
  Groet Queeny

 • Maudisa Wills
  10 jaar ago

  Ik wil deze kroeshaarworkshop bij wonen , omdat ik al heel lang natural ben maar niet weet wat ik met mijn haar moet. Ik weave en vlecht mijn haar altijd en ik heb me voorgenomen dit jaar mijn haar niet meer te verstoppen. Ik ben supper trots op mijn kroesebos maar heb de tools nodig om het het ook met trots en natuurlijk goodlooking uit te dragen. Ook loop ik altijd de workshops mis dus deze wil ik niet missen hier wil ik bij zijn. En daarom wil ik kans maken voor de kortingskaart

  groetjes
  Maudisa

 • folashade Keerveld
  10 jaar ago

  Beste rowan,

  Ik ben half surinaams en half nigeriaans. Door de jaren heen heb ik altijd gevochten met me haar omdat ik niet tevreden was met mijn haar textuur. Omdat ik mijn natural haar niet kon accepteren heb ik het gerelaxd. Toen dat niet werkte en ik bijna kaak was heb ik jaren gevlochten en dit maanden lang in gehouden. Ik wist nirt wat ik met me haar moest en ik vond het gewoon niet mooi. Begin januari heb ik de knooo door gehakt. Ik kon niet langer zo doorgaan. Me haar brak en ik kreeg verschillende hoofdhuid problemen. Sinds 1 januari ben ik natural gegaan. Voor muj was het duidelijk dat ik mijn zelfbeeld niet moet koppelen aan het neppe jaar dat ik koop op kruiskade. 1200 euro in een jaar aan me haar. En dan investeerde ik meer in me kapster en in de toko voor me vlechten. Ik heb me haar geaccepteerd en nu moet ik leren hoe ik dat kan. Hiervoor lijkt uw workshop geschikt voor. Ik wil dames van mijn leeftijd laten zien dat je als 18 en natural ook jezelf kan zijn natural . Im a natural black teenager and im proud. X folashade

 • Rahel
  10 jaar ago

  Hoi Rowan,

  Ik ben Rahel en 21 jaar.
  Ik wil graag deelnemen omdat ik echt geen flauw idee heb wat ik met m’n haar moet. Ik heb 8 jaar dreads gehad en die er afgelopen zomer uitgeknipt. Daarvoor nooit echt geïnteresseerd geweest in het onderhouden van kroeshaar (Ik kom uit de Nederlands gezinnetje). Maar nu ben ik eindelijk op het punt dat ik er graag iets mee wil…. Maar wat?? Ik denk dat het voor mij erg zinvol is om wat goede tips e.d. te krijgen.

  Groetjes,
  Rahel

 • 10 jaar ago

  Rooodjerow fb page geliked –> done!
  Sheado fb page geliked –> done!
  Ik zou graag kans willen maken op zo’n kortingskaartje, omdat ik een hair-obsessed-product-junkie ben :-). Alles omtrent kroes/krullend haar vind ik interessant en ik zou graag een keer een volledige workshop van Dominique willen volgen.

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More