Diversiteit in de Nederlandse Media

Diversiteit in de Nederlandse Media

Ik kwam afgelopen donderdag onderstaand filmpje tegen. Hier praten een paar van Youtube’s grootste creatievelingen over de manier waarop donkere vrouwen worden weergeven in de media. En of donkere vrouwen wel genoeg worden weergegeven in de media. In andere woorden: of er genoeg diversiteit is in de media. Ik vond het interessant. Ten eerste omdat je vrouwen ziet die ik erg bewonder. Ze zijn jong, ze schrijven, produceren, acteren en regisseren hun eigen webseries en bonus: ze lijken op mij. I can relate to them om het maar zo te zeggen. En ten tweede, omdat zo’n video als deze ook makkelijk op donkere vrouwen in de Nederlandse media kan slaan. Bekijk het filmpje hier. En small advice: pak er een lekker kopje thee bij!

Soso lobi,

x Rowan

Gerelateerde verhalen

2 Comments

 • 10 jaar ago

  love love loveeeeeeeeeeee all of these ladies, hun werk op youtube is echt inspirerend !!!

  • 10 jaar ago

   Vind ik dus ook! Altijd leuk die shows 🙂
   Misschien tijd voor een Nederlandstalige versie…?

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More