Video | Onze plannen om gezonder te leven

Video | Onze plannen om gezonder te leven

Video | Onze plannen om gezonder te leven

Mijn doel voor dit jaar is om niet zozeer mijn doelen te vertellen, maar gewoon te laten zien. Ik ben erachter gekomen dat ik soms meer praat dan doe. Maar voor nu vertel ik je in deze video wat ik ga ondernemen om een gezondere leefstijl te ontwikkelen. Met de hulp van SISA’s Ngina heb ik een plannetje bedacht. Een plan waar jij misschien ook wat aan hebt als je van plan bent om bewustere keuzes te maken op een dagelijkse basis.

Het is niet altijd even makkelijk om gezond te eten of veel te bewegen, maar je weet wat ze zeggen: een goed begin is het halve werk!

In onderstaande video zie je hoe ook jij bewustere keuzes kan maken bijvoorbeeld tijdens het boodschappen doen of tijdens een middagje in de stad. Dat zijn van die ‘gevaarlijke’ middagen waar je al snel geneigd bent een broodje in de stad te kopen in plaats van een broodje van thuis.

Meer in de video!

Soso lobi, x Rowan

Gerelateerde verhalen

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More