Video | Laat je krullen weer LEVEN

Video | Laat je krullen weer LEVEN

In het artikel over Tia’s Mimosa vertelde ik je al dat mijn haar wel een boost kan gebruiken. Door alle drukte verwaarloos ik het een beetje. Daarom heb ik een manier moeten vinden om het snel weer nieuw leven in te blazen. In deze video laat ik je zien hoe ik dat doe. Deze manier kost mij ongeveer 20 minuten.

Dankjewel voor het kijken en geniet van je dag!

Soso lobi,

x Rowan

Gerelateerde verhalen

2 Comments

  • Enith
    9 jaar ago

    Hoi Rowan, Bedankt voor deze tutorial. Hartstikke knap dat je dit in 20 minuten doet! Mijn haar ziet er regelmatig uit zoals jouw haar in de 1e paar seconden van de video :-). Dan kam ik alles maar weer bij elkaar in een knotje….zonde. Maar jouw methode is absoluut het proberen waard. Dank!

    • 9 jaar ago

      You are welcome. Ben benieuwd hoe het je zal bevallen!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More