Video: S I S A | Herfst Lookbook

Video: S I S A | Herfst Lookbook

Video: S I S A | Herfst Lookbook

Het is al een tijdje herfst. Ik vind dat altijd een lastige periode wat kleding betreft. Op sommige dagen heb ik het idee dat blote benen nog best kunnen en weer op andere dagen lijkt een dikke coltrui het meest geschikt.

Dus ik besloot om de twee te combineren in de Herfst Lookbook van S I S A! En niet alleen mijn outfit komt langs, ook die van de overige dames zijn te zien. Zo doe jij vast inspiratie op voor jouw herfst outfits.

Mocht je willen weten waar bepaalde items vandaan komen, laat het dan gerust weten. Ik zeg: Happy Materialistische Maandag!

Soso lobi, x Rowan

Gerelateerde verhalen

1 Comment

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More