Verslag: #DARE event 2014

Verslag: #DARE event 2014

 photo DAREfotoopening_zpsa8b3ae21.jpg

Zondag 19 oktober 2014: #DARE tijd! Ik zie er al een tijdje naar uit. En ben vooral benieuwd naar de workshops en dames die langskomen op het evenement.

In dit verslag vind je een korte samenvatting en foto’s van het #DARE event dat werd gehouden in de Skin & Spa Store in Amsterdam Oost. Wat een geweldige locatie is by the way!

Bij binnenkomst word ik warm onthaald door de hosts en founders van #Dare: Megisa (MyBlackHair.nl), Naomi (Nomi by Naomi) en Kimberly (Runway Strutt’). Drie prachtige dames met een pressence van hier tot Tokyo.

Het #Dare event is dit keer iets kleinschaliger, maar dat vind ik in dit geval wel fijn. We hebben namelijk de hele dag worskhops gevolgd en dan zijn kleine groepjes prettiger.

 photo GranolaDARE_zps541d127e.jpg

De eerste workshop die ik volg, is de ‘maak je eigen granola’ workshop. Granola bestaat uit (oven)geroosterde havermout aangevuld met bijvoorbeeld rozijnen, pompoenpitten, cranberries, en kokos schaafsel. Ik ben allergisch voor dat laatste, dus wanneer ik de granola thuis zal maken, laat ik de kokos achterwege. De granola workshop wordt overigens gegeven door twee dames die heel bewust met hun eten en healthy lifestyle bezig zijn: Saffira en Vivian (klik op hun namen voor hun blogs). Ik ben nu erg geïnspireerd, omdat ik ook beter én bewuster wil eten. Maar gelukkig kan ik op hun blogs terecht voor recepten. Nomnomnom…

 photo DAREhuidanalyse_zpsd9f450a1.jpg

Hierna volg ik de workshop Huidanalyse, die draait om huidverzorging. Eerlijk is eerlijk, ik heb me nog nooit zo verdiept in mijn huid. Jij wel?

Om actief mee te kunnen doen aan de workshop, moet je eerst je make-up verwijderen. En dat wilde helaas niet iedereen. Meh. We gaan aan de slag met producten van Dermalogica. Kost een fortuin – vergeleken met bijvoorbeeld Hema of Kruidvat producten –  maar dan heb je ook wat. Deze workshop geeft Nikita en zij werkt ook in de Skin & Spa Store Amsterdam en heeft verstand van de donkere huid. Fijn om te weten dat bij mij om de hoek er aandacht wordt besteed aan de donkere huid. Aan het einde van deze workshop ziet mijn huid er weer smooth uit en ik voel me kiplekker. Misschien ga ik toch aan de Dermalogica. Hmm…

 photo P1040139_zps9a895cd7.jpg

Nu is het tijd voor mijn favoriete gedeelte: ETEN! Samen met Megisa en Shari van vanillouise.wordpress.com/ eet ik me tonnetje rond. Alsof ik zojuist geen workshop heb gevolgd hoe je je eigen gezonde ontbijtgranen bereid en gezonder eet. Al die kennis ging, hop, out of the window en ik deed me tegoed aan al het lekkers. Sorry, Vivian en Saffira!

 photo kledingworkshopDARE_zps72e12dd7.jpg

Na de heerlijke high tea volg ik nog twee workshops. De eerste wordt gegeven door Naomi en Kimberly en gaat over het vertalen van herfsttrends naar je eigen kast; het combineren van kleuren, structuren en vormen. Er komen fabulous items voorbij en ik bedenk me alvast hoe ik het ga aanpakken met mijn eigen kleding.

 photo P1040148_zps63c0668d.jpg

Tot slot volg ik een workshop gegeven door Shari (blog: vanillouise). Zij vertelt over manieren om je haar te voeden en ontleedt dit onderwerp zorgvuldig. We doen bijvoorbeeld een porositeitstest en maken naar aanleiding daarvan een eigen sealant. Heb jij wel eens zo’n test gedaan? Of heb je er eigenlijk nog nooit van gehoord..?

Dan is het alweer tijd om naar huis te gaan. Het event is ongeveer een uur uitgelopen en ik ben moe en moet de dames van S I S A nog spreken. Ohja, en het is ook tentamenweek. Dus druk, druk, druk. Maar in de woorden van Gerard Joling: Ik hou d’rvan!

 photo P1040164_zps9ea3db5a.jpg

Lieve #DARE dames, I had fun!

Soso lobi, x Rowan

Gerelateerde verhalen

2 Comments

  • 9 jaar ago

    aaah wat een leuk verslag Rowan!

    Super leuk dat je er was
    kuss

  • 9 jaar ago

    Thanks Rowan! Echt heel leuk geschreven!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More