Dear White People in Nederland!!

Dear White People in Nederland!!

Jawel, jawel.. De film Dear White People komt naar Nederland!

In 2015. Dat wel. Maar I’m just going to count my blessings.

Na het zien van de verschillende trailers en andere satirische filmpjes op hun YouTube kanaal, weet ik het zeker: deze film MOETEN wij hier ook zien. En gelukkig, filmdistributeur FilmFreak brengt de film begin 2015 uit.

In het licht van de recente discussies in Nederland en de eenzijdige berichtgeving die daarop volgde, ben ik heel benieuwd hoe de film hier door de gevestigde media zal worden ontvangen. Ik zie de headlines nu al voor me: ‘Racistische film in Nederlandse bioscopen’ of ‘Tijd voor een Dear Black People film?!’. Dear White People wordt immers nu al ‘omstreden’ genoemd door sommige Nederlandse media. Maar dat kan mij niet zoveel schelen. Zolang het publiek maar plezier heeft in de film en in grote getale komt, ben ik een blije meid!

Hoe voel jij je bij dit olijke nieuws? Zin om eindelijk eens een film met bruine acteurs in de hoofdrol op het grote scherm te zien?

xo Rowan

Kijk hieronder één van de recent verschenen filmpjes op het YouTube kanaal van Dear White People.

Gerelateerde verhalen

4 Comments

  • 9 jaar ago

    Jjaaaaaaaaaaaa!!! Ik ben zo blij hierom he 😀 ik ben wel licht zenuwachtig van de mogelijke overdreven reacties van de NL media (en daarna de beinvloedde reacties vh volk).

  • 9 jaar ago

    Heel goed nieuws !!!

  • 9 jaar ago

    Zeker weten!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More