Update: Nieuw! The Black Hair Box

Update: Nieuw! The Black Hair Box

 

Wat een blij nieuws zo op de dinsdagavond… Er komt een beauty en hair box exclusief voor de donkere beauties en dames met krullend of kroeshaar. FINALLY!
Het is de eerste black hair box op de Nederlandse markt, dus ladies, we hebben een primeur! Lees snel verder voor details en een gave winactie!

De box is ontstaan uit een samenwerking tussen de websites myblackhair.nl, curlsofnature.nl en wiewathaar.nl. Vanaf 7 juni zal de Black Hair Box verkrijgbaar zijn via de webshop van Curls of Nature voor slechts 15 euro! Voor je euro’s krijg je een box vol met miniaturen en full-size producten van luxe beauty- en haarmerken. #like!

 

De komende box zal een limited edition zijn en daarom zijn er maar 250 examplaren van verkrijgbaar, dus wees er snel bij! Naast haarproducten zal de box ook haaraccesoires en beautyproducten bevatten. Leuke bijkomstigheid: één van de boxen bevat een gouden enveloppe met een waardebon voor een haar make over bij één van de beste black hair kappers van Nederland! #dubbellike!

Wil je op de hoogte gehouden worden van alles wat met deze nieuwe beauty en hair box te maken heeft? Like dan hun pagina op Facebook.

 

Wat vinden jullie van dit nieuws? Zijn jullie er net zo blij mee als ik?
Geniet van je avond!
 
Soso lobi,
 
x Rowan

Gerelateerde verhalen

1 Comment

  • Melody
    11 jaar ago

    Wat suppper leuk!!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More