Video: Hoi, ik ben Rowan en ik ben actief op YouTube

Video: Hoi, ik ben Rowan en ik ben actief op YouTube

Video: Hoi, ik ben Rowan en ik ben actief op YouTube

Hoi lieve mensen, allereerst: happy Saturday! Het is weekend, dus geniet met volle teugen. Ook al is elke dag er eigenlijk wel één om van te genieten.
 
Over tot de orde van de dag: ik bedacht me laatst dat ik me op mijn blog helemaal had voorgesteld (dat vind je hier), maar dat ik dat nog helemaal niet had gedaan op YouTube. Ik dropte er gewoonweg mijn eerste filmpje in december (?) en klaar was ik. Toch heb ik vandaag nog een filmpje voor jullie waarin ik even uitleg waarom ik doe wat ik doe op YouTube en mijn blog. So, take a look zou ik zeggen!

Soso lobi,
 
x Rowan

Gerelateerde verhalen

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More