Terug naar m’n roti

Terug naar m’n roti

Wie is er toe aan wat zonneschijn? Maar dan echte, echte zonneschijn en warmte. En lekker eten niet te vergeten!
Nou, als je daar zin in hebt, moet je vooral even kijken naar het tv-programma van tv-kok Ramon Beuk: ‘Terug naar mijn Roti‘.
Ramon ging na 28 (!) jaar terug naar Suriname om op zoek te gaan naar zijn roots en tegelijkertijd maakte hij een culinaire reis. Je ziet in het programma overigens heel veel van de verschillende bevolkingsgroepen in Suriname en over hun kookgewoonten.

Het programma kwam oorspronkelijk in 2011 op de buis als ik het goed heb. Maar het is nog gewoon terug te kijken via uitzendinggemist.nl, (klik hier). Waar zouden we toch zijn zonder uitzendinggemist, he?!

Dus, heb je zin in wat heerlijke beelden van Su? En verlang je, net als ik, ontzettend naar de warmte en zonneschijn? Kijk dan vooral een paar afleveringen van ‘Terug naar mijn Roti‘!
Soso lobi,
 
x Rowan

P.s. Ik zie net dat er naar aanleiding van deze culinaire reis ook een kookboek is uitgekomen met de gelijknamige titel ‘Terug naar mijn Roti’. Leuk idee voor een cadeau!

Gerelateerde verhalen

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More