Kinda cool: Weg met die pruik!

Kinda cool: Weg met die pruik!

De Amerikaanse comedienne Sheryl Underwood was te gast in de talkshow ‘The Talk’ en ze deed er iets ongelofelijks! Sheryl trok live op televisie haar pruik van haar hoofd! Yup, just like that! Lees verder voor de details! Het begon met een gesprek over haar en haarextensions. En hoe bevrijdend het is deze niet te dragen.  De twee co-hosts en één van de gasten haalden hierop hun clip-in-extensions los en begonnen ermee rond te zwaaien.

Sheryl voelde zich gesterkt door de beste dames. En maakte aanstalte om haar eigen pruik af te doen. Nadat iemand ‘Do it!’ riep, deed Sheryl inderdaad haar pruik af. En zo kon ze dezelfde ‘vrijheid’ ervaren als de andere dames op het podium.

Wat vind je? Kinda cool, right, zo live op tv?

2 Comments

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More