Beautytip: Een dagje model zitten bij een visagie opleiding

Beautytip: Een dagje model zitten bij een visagie opleiding

Beautytip: Een dagje model zitten bij een visagie opleiding

De meest duidelijke foto van de hele wereld.

Hi ladies! It’s been a few days, maar vandaag een kort berichtje dat ik gisteren al op de Roodjerow-facebookpagina zette…

Een paar weken terug was ik namelijk op de open dag van de B Academy toen daar werd gevraagd of ik ook eens model zou willen zitten tijdens de les voor de donkere huid. En natuurlijk wilde ik dat!
Het is namelijk een typische win-win situatie! Tijdens zo’n dagje model zitten, krijg je als model handige tips mee qua beauty. En de visagisten in opleiding leren meer over de donkere huid. Wat geen kwaad kan, want ook gisteren was weer duidelijk dat het voor veel van de visagisten nog best moeilijk was om bijvoorbeeld de juiste tinten foundation te vinden voor hun modellen.

Als het trouwens meezit heb je aan het eind van de dag make-up op waarmee je ook nog gewoon over straat kan. Like I said, win-win!

Have a good week!

Soso lobi,

x Rowan

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More