Still alive and kicking!

Still alive and kicking!

Soms heb ik heel veel plannen, but then life happens. En met life bedoel ik school, werk en mijn andere bezigheden. Zo speel ik momenteel in een voorstelling op het Amsterdamse Fringe Festival. ‘Lazaret Immorale’ heet ‘ie, mocht je komen willen kijken.

Mijn artikelen schieten er dus even bij in. Maar niet getreurd, I’ll be back in no time. Met leuke columns, how to’s en handige tips & tricks.

Als je overigens één van mijn vaste lezers bent, weet je dat ik geen vaste dagen heb dat ik artikelen post. Hier zou ik graag verandering in willen brengen, maar aan de andere kant houd ik wel van een verrassingseffectje hier en daar. Houdt het spannend, hè. Nee, grapje, ik ga het wel leren om op vaste dagen te posten. And when I get there, zullen jullie de eerste zijn die het weten!

Geniet van je dag, sweeties!

Soso lobi,

Row

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More