Een Bad Hair Day Gone Bad, maar Dank God Voor de Muts

Een Bad Hair Day Gone Bad, maar Dank God Voor de Muts

Een Bad Hair Day Gone Bad, maar Dank God Voor de Muts

Heb je dat ook wel eens, een slechte haardag? Maar dan echt zo slecht dat het je hele mood kan verpesten? Well, ik heb er nu een paar dagen achter elkaar last van. De eerste dag was het echt een bad, bad hair day, nu durf ik inmiddels weer de deur uit…

Oke, dat was sterk overdreven. Natuurlijk heb ik bad hair days, maar ik laat ze zo min mogelijk mijn dag beïnvloeden. Gelukkig heeft God mensen gezegend die de sjaal en muts konden bedenken, zodat ik die tijdens mijn bad hair days kan dragen. Een paar grote oorbellen in en gaan met die banaan!

Deze regenachtige dagen waarop je je paraplu bent vergeten of geen capuchon hebt, vragen gewoon om dit korte artikel dat de ode is aan de muts en sjaal voor die bad hair days gone bad!

Een inspiratie filmpje met een sjaal, een zogeheten Turban Look, maakte ik een paar maanden geleden al. Take a look. Misschien ook een leuke stijl voor jou!

 

Deze tijd van het jaar leent zich dus ook uitstekend voor haarstijlen met een muts (of beanie, erg fashion verantwoord!). Zie het onderstaande filmpje van Youtuber Naptural85.

Wat doe jij in case of een bad hair day? Gooi je de handdoek in de ring of probeer je er het beste van te maken?

Soso lobi,

x Rowan

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More