Sleek Lipstick: Cherry

Sleek Lipstick: Cherry

6-DSCN2947-001Oh, how I love Sleek make-up! Laatst was ik bij MeGorgeous! op de Kruiskade in Rotterdam. Dat is één grote winkel met alles wat us ladies of color nodig hebben! Haha, nee grapje. Dat was overdreven.. Maar het is wel een winkel waar je heel veel beauty- en haarproducten kunt vinden. Eigenlijk was ik er voor mijn nicht. Ze had een zogeheten ‘closure’ nodig. Maar toen hoorde vanuit een hoek in de winkel mijn naam roepen; het waren de beautyproducten!! MeGorgeous! barst van de beautyproducten die geschikt zijn voor de donkere huid. Ik ging dit keer echter niet voor een basisproduct, maar voor een paar nieuwe lipsticks. Klik verder voor de look on my lips!Ik kocht twee Sleek Lipsticks. Eigenlijk wilde ik er wel tien halen. Oke, eigenlijk 20, maar ik moet ook aan de portemonnee denken (helaas). In dit artikel een korte review van één van de lipsticks. De Cherry Sheen Lipstick.1-DSCN2945

Hier zie je mijn bare lips, mijn lippen zonder lipstick.1-DSCN2271-001

Hier zie je hoe de lipstick staat.

1-DSCN2998-001

De Cherry Sheen Lipstick is, zoals de naam al verklopt, kersenkleurig en een beetje shiny. Ik houd nooit van al te shiny lippen bij mezelf. Vandaar dat je me bijna nooit zult zien met lipgloss. Ik heb een voorliefde voor matte tot licht glanzende lipsticks.

Ik bracht de lippenstift ’s ochtends aan en hij blijft helaas niet heel de dag perfect zitten. Maar dat belooft het product ook niet. Dus no love lost. Na de lunch en het avondeten is het wel even bijwerken, ik heb daar nooit zoveel problemen mee.5-DSCN3001

De Sheen Lipsticks van Sleek kosten bij MeGorgeous nog geen €6,00. Terwijl een gemiddelde L’Oréal lippenstift al snel €10,00 kost. Vaak meer. Daarmee wil ik even aangeven dat deze lipstick kwalitatief niet onderdoet voor een drogisterij lippenstift. Maar wel goedkoper is. Deze Sleek Lipstick vind ik vergelijkbaar bij de glanzende lipsticks van Catrice (verkrijgbaar bij Kruidvat). Je krijgt in my opinion waar voor je geld. Dus kijk in je lokale toko eens rond of ze Sleek verkopen en of er iets voor jou tussenzit! Goed gepigmenteerde make-up voor een zachte prijs is soms best hard to find. Dus doe van deze tip je voordeel zou ik zeggen.

Wat is jouw ervaring met Sleek Make-up?

Thanks voor het lezen!

Soso lobi,

Rowan

Gerelateerde verhalen

7 Comments

 • Grace
  11 jaar ago

  Goede tip! Zal de volgende keer datvik bij MeGorgeus! ben, er naar uitkijken. Thanks!

  • 11 jaar ago

   Er is zoooveel! Dus ga gewoon met het bedrag dat je uit wil geven naar binnen. En neem geen pinpas mee! Hahaha

 • 11 jaar ago

  Staat je heel mooi!! Jammer dat niet iedereen weet dat Sleek makeup gewoon in winkels te koop is ^^

  • 11 jaar ago

   Ja, he! Maar ja.. Voor ons is het binnen handbereik. Als je niet in de randstad woont is het misschien wel lastiger te vinden in winkels..

 • 11 jaar ago

  Mooie lipstick en de kleur staat je heel goed. Ik ben zelf ook fan van Sleek en heb 1 pink lipstick van hun. Deze is mat maar blijft lang zitten 😀

 • 10 jaar ago

  Ik vind de lipsticks van Sleek ook geweldig! Ik heb een matte lipstick in de kleur Papaya punch.

 • riche
  10 jaar ago

  De bb cream is ook een echte aanrader! !
  de kleuren zijn echt voor een getinte huid en lekker betaalbaar!!
  Xoxo

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More