DIY Bloemenkrans voor in je haar

DIY Bloemenkrans voor in je haar

DIY Bloemenkrans voor in je haar

20130816-015406.jpgHi iedereen! Eergisteren was ik wat aan het knutselen en toen maakte ik onderstaande bloemenkrans. You like? Na de klik zie je hoe ik ‘m maakte. En no worries, het is heel easy!

20130816-015320.jpgAlles wat je nodig hebt is:
– een elastieken haarband (2 in 1 pak H&M)
– 4 (hoeveelheid naar voorkeur) kunstbloemen (€1,- per stuk @ Episode)
– spelden
– naald en draad

1. Knip de steeltjes van de bloemen.
2. Speld de bloemen vast aan de haarband om te zien hoe het er ongeveer uit zal zien. En zo kan je zien waar je de bloemen wil hebben, zonder dat je de ze al permanent vast hebt gezet.
3. Nu je weet waar je de bloemen wil hebben, kun je beginnen met naaien. Let erop dat je alleen de onderkant van de bloemen naait aan de haarband. Dus slechts de onderste lagen van de bloem. Het knoopje van je draad maak je aan de binnenkant. Probeer je draad zo goed mogelijk weg te werken. Overtollig draad kun je gemakkelijk wegknippen.

Zo! En nu ben je alweer klaar en ready to shine!

20130816-015420.jpg

Wat denk je.. Een look die jij ook gaat proberen? Staat bij iedere haarstijl en is perfect voor de laatste paar festivals!

Geniet van je dag.

Soso lobi,

Rowan

Gerelateerde verhalen

4 Comments

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

From Me To You

Wat een test

Laat ik voorop stellen dat ik écht mijn best doe, Lord knows I try. Maar met de hele zelfquarantaine is het moeilijk om weg te lopen van mijn gedachten.

Read More
Members Only

Mijn baby werd levenloos geboren met 38 weken. Allerlei emoties volgden. Hoe ik mijn bevalling en de periode erna heb beleefd, lees je hier.

Read More